Meer weten over nieuwbouwconcepten?Neem contact op
Rob Jans-2021_4
Concepten nieuwbouw - De Stede - Zevenaar

Concepten nieuwbouw

Wat Van de Klok onderscheidt in het ontwikkelen en realiseren van woningen, is dat we alle doelgroepen van corporaties kunnen bedienen door de combinatie van onze verschillende woningconcepten. Daarbij is er voor de opdrachtgever maar één contactpersoon voor alle concepten.

De Stede, Zevenaar

In opdracht van Baston Wonen realiseerde Van de Klok in 66 dagen 9 sociale huurwoningen in de wijk Groot Holthuizen.

Er is gebouwd op basis van - zoveel als mogelijk - prefab. Dit houdt in dat de vloeren, gevels en de binnenwanden gereed zijn aangeleverd.

Ten behoeve van circulariteit is er een materialenpaspoort en een losmaakbaarheidsberekening overhandigd aan opdrachtgever woningcorporatie Baston Wonen. In de toekomst bij sloop is dan inzichtelijk welke materialen zich in de woningen bevinden en hoe deze volledig prefab elementen zijn bevestigd.

Bekijk de video om een indruk te krijgen van ons prefab-concept. De hoofdfoto van deze pagina laat het (bewoonde) resultaat zien.

Je kiest voor BaseHome omdat:

Dit hét antwoord is op de vraag naar betaalbare grondgebonden koop- en huurwoningen.

Je kiest voor Wonivo omdat:

Dit dé uitkomst is naar appartementen voor één- en meerpersoonshuishoudens. Wonivo is 'Wonen op Niveau'.

Je kiest voor Optimaat omdat:

Conceptmatig bouwen dé toekomst is door gebruik te maken van prefabricatie. Snel, voordelig en duurzaam.

Overzicht nieuwbouwconcepten van Van de Klok

In de afgelopen jaren ontwikkelde en realiseerde Van de Klok duizenden conceptwoningen voor corporaties, (institutionele) beleggers en particulieren. BaseHome en Wonivo zijn inmiddels beproefde concepten die we samen met onze co-makers voortdurend doorontwikkelen op het gebied van energietransitie, duurzaamheid, en circulariteit.

BaseHome is ons nieuwbouwconcept voor grondgebonden woningen, Wonivo passen we toe bij gestapelde bouw en de Optimaat is ons prefab bouwconcept dat we samen met Emergo ontwikkelden voor één- en meerpersoonshuishoudens.

Rob Jans -2021_1

Vragen over onze nieuwbouwconcepten?

Ga het gesprek aan met Rob Jans, hij vertelt je er graag meer over. Neem contact op!