Mark en Paul op de bouw

Over Van de Klok

Nederland staat bol van traditie én innovatie. Een fijn land om in te leven. Want hoe druk bevolkt ons kleine landje ook is, de ontwikkelaars en bouwers van Nederland weten het toch voor elkaar te krijgen om kwalitatief goed wonen, werken & leven bereikbaar te maken.

Als Van de Klok pakken wij hierin graag de voortrekkersrol. We denken verder en doen meer; de basis van onze brede dienstverlening. We zijn gespecialiseerd in alle facetten van nieuwbouw en bestaande bouw: van ontwikkelen naar realiseren, renoveren, verduurzamen tot het afhandelen van serviceverzoeken.

Onze geïntegreerde aanpak houdt in dat we tijdens elke fase van bouwen en ontwikkelen anticiperen op de volgende fase. Alles is met elkaar verbonden en heeft direct invloed op elkaar. Daarnaast is het praktisch dat opdrachtgevers en kopers met slechts één partij te maken hebben.

€194 miljoen omzet

In 2022 behaalde Van de Klok een omzet van 194 miljoen. De totale omzet van KlokGroep was ruim €434 miljoen. De verwachting is dat de omzet het komende jaar verder groeit.

Meer dan 200 medewerkers

Bij Van de Klok werken we met ervaren en ambitieuze professionals samen om toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Daarbij stimuleren we medewerkers zichzelf te ontwikkelen en van elkaar te leren.

Ruim 30.000 woningen gerealiseerd

Van de Klok heeft de bewoners van meer dan 30.000 woningen een beter thuis gegeven door hun woning te bouwen, te verduurzamen of te transformeren.

Meer dan 100 jaar ervaring

Van de Klok is samen met zusterondernemingen Novaform, Heilijgers en Adriaan van Erk Groep onderdeel van KlokGroep, een financieel daadkrachtig familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring.

Onze missie: 'Als familiebedrijf met lef toekomstbestendige leefomgevingen creëren'. We delen ook onderstaande kernwaarden.

Meer over KlokGroep
Feest van de eeuw

Daadkrachtig

Wij zijn een financieel daadkrachtig familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring.

• IMG_3658

Betrokken

We voelen ons verantwoordelijk voor onze collega's en de wereld om ons heen.

1

Samenwerkend

Wij geloven in de meerwaarde van samenwerken. Onze transparante werkwijze en partnership met co-makers bewijzen dat.

LIV

Vernieuwend

We blijven onszelf en onze omgeving met een 'open mind' voortdurend ontwikkelen. We denken verder en doen meer.

Merkarchitectuur

Merkarchitectuur

Van de Klok is onderdeel van KlokGroep
Kantoor Van de Klok samen met KlokGroep

Hoofdvestiging Van de Klok

Kantoor Van de Klok samen met KlokGroep
Open kantoor Van de Klok

Impressie kantoor

Open kantoor met flexplekken zorgt voor prettige werkomgeving
Kantoor van de Klok en KlokGroep

Impressie kantoor

De pantry als ontmoetingsplek
Renoveren en verduurzamen Van de Klok

Collega's in overleg

Renoveren en verduurzamen zijn belangrijke pijlers bij Van de Klok
230531-Loyd-0047-LR

Loyd, Nijmegen

Appartementencomplex
2019 - Mark en Paul op de bouw

Van de Klok collega's

Voor nieuwbouwproject van vrijstaande huizen
centrale ruimte Vasim Nijmegen

De Vasim, Nijmegen

Transformatie van De Vasim in Nijmegen

Toekomstbestendige
leefomgevingen

Als Nederlandse bouwsector staan we voor de uitdaging om de komende jaren honderdduizenden nieuwe woningen te bouwen. Tegelijkertijd maken we de transitie naar een duurzame en circulaire economie, moet de CO2-uitstoot drastisch omlaag en zullen we verantwoord moeten omgaan met grondstoffen.

Een flinke uitdaging waar we gelukkig niet alleen het antwoord op hoeven te vinden. Innovatie en duurzaamheid zijn onderwerpen die we samen met dochterbedrijven Novaform, Heilijgers en Adriaan van Erk groepsbreed oppakken.

KlokGroep-standaard
Onder leiding van Ton van de Klok (algemeen directeur KlokGroep), Niek Gerritsen (Directeur Van de Klok) en Thijs Pleijhuis (Manager Duurzaamheid) zijn we momenteel de KlokGroep-standaard aan het uitwerken.

Dit houdt in dat al onze projecten moeten voldoen aan een aantal duurzaamheidseisen - bovenop de wettelijke criteria. Ook onze bedrijfsvoering moet voldoen aan een aantal harde eisen. Denk daarbij aan ons wagenpark, huisvesting en bouwplaatsen. Deze eisen zullen ieder jaar aangescherpt worden om onze duurzaamheidsambitie in 2030 te bereiken.

Thijs Pleijhuis
Energiehub Oss

Binnen KlokGroep onderzoeken we continu hoe we de impact op het milieu verder kunnen beperken en verantwoord kunnen omgaan met grondstoffen en materialen. We kiezen een duidelijke richting en verbinden daar de volgende duurzaamheidsambitie aan:

Om onze leefomgeving gezond te houden voor toekomstige generaties hebben we in 2030 de CO2-uitstoot met 50% verminderd en is 50% van onze toegepaste grondstoffen afkomstig uit hergebruik of hernieuwbare bronnen.

Duurzaamheidsbeleid KlokGroep
KlokGroep jaarverslag 2022

Sterke financiële basis

"Dankzij de sterke financiële basis en bereikte schaalgrootte van moederbedrijf KlokGroep is Van de Klok in staat grote integrale huisvestingsvraagstukken goed in te vullen."

Meer weten over onze diensten?

We staan je graag te woord om meer te vertellen over onze diensten of om je door te verwijzen naar de juiste contactpersoon binnen onze organisatie.


Havenkade