Meer weten over ontwikkelen?Neem contact op
Niek Gerritsen - Fotocredits Annemartine
Sander den Bekker

Ontwikkelen kan alleen met begrip voor de ander

Realisatie van een plan is vaak afhankelijk van de verkoop van voldoende woningen. Logisch, maar in onze ogen een onzekere factor die succes in de weg staat en ten koste kan gaan van relevante projecten.

Van de Klok kan dit risico overnemen door financiering of door niet-verkochte woningen af te nemen. Dat zijn weloverwogen risico’s, omdat wij altijd ontwikkelen vanuit de TCO-gedachte, de Total Cost of Ownership. Met het beantwoorden van de vraag wat het kost om ergens vijftig jaar te wonen, weten alle betrokken partijen waar ze aan toe zijn.

 Ontwikkeling van De Stadstuin Lent

Gebiedsontwikkeling

We werken altijd intensief samen met de gemeente. Van de grondexploitatie tot en met het uiteindelijke bestemmingsplan. We zorgen er samen voor dat er gebouwd mag gaan worden.

Hierbij kunnen we uiteraard gebruik van maken van ons bouw- en ontwikkelconcepten BaseHome, Wonivo en Optimaat. Door deze combinatie kunnen wij onze opdrachtgevers, zoals corporaties en beleggers, vroegtijdig een concrete aanbieding doen en in het ontwikkelproces ontzorgen.

Onze ontwikkelactiviteiten en concepten

Samenwerken met Van de Klok betekent dat je kunt bouwen op een ervaren team. We realiseren uitbreidings- en binnenstedelijke locaties. Met onze nieuwbouwconcepten geven we invulling aan elk plan. Als je bij je ontwikkeling een milieuvraagstuk tegenkomt, ben je bij Van de Klok aan het juiste adres.

Hieronder vind je enkele activiteiten en concepten die betrekking hebben op Ontwikkelen.

Niek Gerritsen - Fotocredits Annemartine

Meer weten over ontwikkelen?

Niek Gerritsen vertelt je er graag meer over. Neem contact met ons op!