Meer weten over onderhouden?Neem contact op
Bas van Gompel
Overleggen met elkaar

Onderhouden met respect voor elkaar

Onderhoudsprojecten zijn ons op het lijf geschreven. Van woningen en kantoren tot zorginstellingen en banken. Als strategisch partner denken we mee in het hele proces, zodat op het juiste moment de juiste stappen worden gezet. Vanuit onze expertise maken we probleemloos de vertaalslag van een concept naar concreet onderhoud op maat, voor zowel grootschalige als kleinere projecten.

Expert in onderhoud

Door ruim 100 jaar ervaring met onderhoud weten we als geen ander hoe belangrijk het is om bewoners goed te informeren. Heldere communicatie met bewoners en gebruikers is voor ons vanzelfsprekend. Zo creëren we begrip, een breed draagvlak en borgen we een soepel proces.

We ontzorgen onze klanten door:

Ecoveren-3303-LR

Groot netwerk

We hebben een multidisciplinair netwerk waarmee we alle soorten onderhoud uitvoeren.

Stoelen

Ervaring

We zijn ervaren met het realiseren van duurzaamheidsambities en circulair verbouwen.

2017 - Timmerman-Gerard-zonder-radio

Eigen vaklieden

We hebben een eigen onderhoudsbedrijf met goed geschoolde servicecoördinatoren en vaklieden.

2017 - Bedrijfsauto-Verder-denken-meer-doen - LR

Snelheid

We handelen snel en bieden een maximale first-time-fix.

Kloktopus algemeen

Bewonersvriendelijkheid

Voor bewoners verzorgen we een zorgvuldige communicatie.

Dagelijks onderhoud kan bijvoorbeeld gaan om een storing of defect. We zorgen dat dit snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Vaak via onze eigen vaklieden, soms met inzet van onze betrouwbare partners. Dit doen we 24 uur per dag en 365 dagen per week.

Het vertrek van huurders is hét moment om een woning op te knappen. Soms volstaat een basisaanpak bij mutatieonderhoud. Waar nodig pakken we het grondiger aan en renoveren we de complete badkamer, keuken en/of toilet. Desgewenst voeren we ook verduurzamingsmaatregelen uit. Zo beperken we overlast en verhogen we de klanttevredenheid.

Met planmatig onderhoud – op basis van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) – houden we vastgoed in de gewenste conditie. Onze klanten bieden we een complete service, van advisering tot en met uitvoering. Voorbeelden van planmatig onderhoud zijn: renovatie keuken/badkamer/toilet, binnen- en buiten schilderwerk, dakonderhoud, asbestsanering en het herstellen van metsel- en voegwerk. We combineren onderhouds- en vervangingsmomenten met verduurzamingsmaatregelen.

Een voorbeeld van een oplossing die we hebben ontwikkeld is Sanyfix. Een kortere renovatietijd, minder overlast voor bewoners en een moderne uitstraling als eindresultaat. Met Sanyfix bieden we een oplossing voor corporaties waarbij de doorlooptijd van een complete BKT (badkamer / keuken / toilet) renovatie van 8 naar enkele dagen wordt teruggebracht. Lees meer ›

Soorten onderhoud

Voor onze klanten voeren we gepland en ongepland onderhoud uit. Hierbij onderscheiden we dagelijks- en mutatieonderhoud en planmatig onderhoud. Ook ontwikkelden wij met Sanyfix een bewonersvriendelijke aanpak van BKT-renovaties.

Trots op onze onderhoudsprojecten

Van de Klok heeft jarenlange ervaring met onderhoudsprojecten. Hierdoor zijn we in staat om een pand dat onderhoud te geven waarmee het aan de wensen van de doelgroep, van de omgeving of aan de eisen van de toekomst te laten voldoen.

Bekijk een overzicht van al onze onderhouds- en renovatieprojecten ›

Of vind hieronder een greep uit de onderhoudsprojecten waar we enorm trots op zijn.

Bas van Gompel

Vragen over onderhouden?

Bas van Gompel vertelt je er graag meer over. Neem contact op!