Meer weten over verduurzamen?Neem contact op
Bas van Gompel
Zonnepanelen

Verduurzamen met het oog op de toekomst

Woningcorporaties spelen een belangrijke rol in de energietransitie en staan voor een enorme opgave. Zij moeten woningen met EFG-labels versneld verduurzamen, woningen aardgasvrij maken en vergaand isoleren.

Bij Van de Klok hebben we oog voor duurzaamheid en helpen we corporaties de verduurzamingsopgave te versnellen en optimaliseren. Wij weten wat er speelt bij corporaties en verduurzamen jaarlijks honderden woningen. Of het nu gaat om een woningblok, appartementencomplex of woonwijk. Dit doen we met bewezen duurzame technieken, betaalbaar en met oog voor de bewoners.

Dichterswijk update renovatie

Partner in het verduurzamingsproces

Onze kracht ligt in het vermogen om innovatief met corporaties mee te denken op weg naar het einddoel. Hoe we dit doen? Door in het gehele traject onze expertise in te zetten: van het initiële idee tot en met de realisatie.We schuiven graag aan als adviserende partner in de beginfase van een verduurzamingsproject, om vervolgens een praktisch en realistisch traject uit te stippelen.

Bij verduurzamingsadvies nemen we de Total Cost of Ownership (TCO) mee. Zo kunnen we samen met de opdrachtgever slimme keuzes maken, met een helder beeld van wat er de komende jaren kan worden verwacht. Naast adviseren nemen we ook de uitvoering voor onze rekening. Hiervoor beschikken we over eigen vakmensen en een uitgebreid netwerk vaste co-makers.

Oog voor de bewoners

De verduurzaming van woningen heeft impact op de bewoners, daarom is heldere communicatie onmisbaar. We stellen samen met de corporatie een plan op om betrokkenheid en vertrouwen bij de bewoners te waarborgen. Onze sociaal projectmanager verzorgt de coördinatie. Zo garanderen we een succesvol verloop voor alle betrokkenen.

Sanyfix badkamers KlokGroep Groesbeek april 2021 WEB - (c)Jimmy Israel-1706 (49)
Ecoveren-3303-LR

Ecoveren

Met het verduurzamingsconcept Ecoveren helpen we vastgoedbezitters hun woningvoorraad modulair te verduurzamen richting een optimale energieprestatie (aardgasvrij én CO2-neutraal). Ecoveren bestaat uit verschillende modules waarmee gefaseerd en flexibel kan worden verduurzaamd. Bijvoorbeeld door modules te combineren met doorlopend onderhoud. Investeringen worden efficiënt gespreid en direct vanaf de eerste module is er al duurzaam resultaat.

Bas van Gompel

Vragen over verduurzamen?

Bas van Gompel vertelt je er graag meer over. Neem contact op!