Meer weten over Sanyfix?Neem contact op
Dennis Kierkels-1
Sanyfix Badkamers

Sanyfix: een snelle renovatieoplossing voor woningcorporaties

Een kortere renovatietijd, veel aandacht voor bewoners en een luxere en moderne uitstraling als eindresultaat. Met Sanyfix ontwikkelde Van de Klok jaren geleden een oplossing voor woningcorporaties, waarbij de doorlooptijd van een complete BKT (badkamer / keuken / toilet) renovatie van acht naar enkele dagen wordt teruggebracht.

Sanyfix maakt gebruik van hoogwaardige prefab panelen van hardschuim met een keramische toplaag. Dankzij het beperkte gewicht en het grote formaat, zijn de hybride panelen eenvoudig door onze eigen vakmannen op bestaand tegelwerk aan te brengen. Dit levert niet alleen een grote tijdswinst op, maar zorgt tevens voor aanzienlijk minder stof- en geluidsoverlast voor de bewoner. Ook is er minder kans op schade doordat er nauwelijks sprake is van sloopwerkzaamheden.

Veelzijdig, modern en duurzaam

De prefab panelen in onze BKT renovaties, laten zich eenvoudig bewerken en zijn in elke gewenste vorm te verzagen. Sparingen maken voor gas-, water- of elektra-aansluitingen gaat probleemloos, waardoor Sanyfix niet alleen in de badkamer, maar ook in andere ruimtes toegepast kan worden. Zo is de keramische toplaag vuurvast en daarmee uitermate geschikt als achterwand in de keuken, nabij het fornuis.

De grote hybride tegels hebben een luxe, moderne uitstraling en zijn leverbaar in diverse tijdloze kleuren. De prefab panelen zijn circulair toepasbaar en vormen daarmee een duurzame oplossing om op efficiënte wijze een badkamer, keuken of toilet te vernieuwen.

Logo Sanyfix

Verhoogd wooncomfort

Het grote tegeloppervlak heeft als voordeel dat er minder voegwerk nodig is en schimmelvorming minder voorkomt. Daarbij is de toplaag kras- en vlekbestendig, waardoor Sanyfix onderhoudsarm is voor de eindgebruiker.

Fabrieksmatig kunnen elementen als een afvoerput met afdichting en een perfect afschot aan vloertegels worden toegevoegd. Dit verkleint de kans op foutieve montage en defecten achteraf. Hierdoor ervaart de bewoner niet alleen in no-time een luxe en moderne badkamer, ook op de lange termijn verhoogt Sanyfix het wooncomfort.

KlokGroep busje

Voordelen van Sanyfix voor woningcorporaties

Waarom woningcorporaties kiezen voor BKT-renovaties met ons Sanyfix-concept:

Bewoners beoordelen de BKT-renovatie van Van de Klok met een 8,1

Met Sanyfix verzorgt Van de Klok een complete badkamer,- keuken- of toiletrenovatie in een paar dagen tijd

Al 436 succesvolle badkamer-, keuken- en toiletrenovaties met Sanyfix

Het Sanyfix stappenplan:

1: intakegesprek Sanyfix bewoner

1: intakegesprek Sanyfix met bewoner

2: inmeten voor Sanyfix badkamerrenovatie

2: inmeten

3: beschermfolie op looproutes voor Sanyfix renovatie

3: beschermfolie op looproutes

4: demonteren oude onderdelen Sanyfix renovatie

4: demonteren oude onderdelen

5: plaatsen Sanyfix vloerpanelen

5: plaatsen Sanyfix vloerpanelen

Sanyfix Badkamer

6: plaatsen wandpanelen

Monteren Sanyfix

7: monteren nieuwe onderdelen

8: schoonmaak en controle

8: schoonmaak en controle

Uitelg onderhoud Sanyfix

9: uitleg onderhoud

oplevering Sanyfix

10: oplevering

Bewoners video thumbnail

BKT renovaties met aandacht voor bewoners

Van de Klok heeft jarenlang ervaring met het renoveren van badkamers, toiletten en keukens in opdracht van onder andere woningcorporaties. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om de bewoners goed te informeren.

Zij krijgen vooraf duidelijke uitleg en instructies via een persoonlijke benadering en een aanbod van instructievideo’s, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Na de renovatie besteedt Van de Klok volop aandacht aan hoe bewoners hun vernieuwde ruimte zelf goed schoon kunnen houden en kunnen onderhouden.

Dennis Kierkels-1

Vragen over Sanyfix?

Drink vrijblijvend een kop koffie met Dennis Kierkels, hij vertelt je er graag meer over. Neem contact op!