Meer weten over nieuwbouw?Neem contact op
Rob Jans-2021_4
LRES_PJF_5

Nieuwbouw realiseren met de gebruiker voor ogen

Al sinds 1922 bouwen wij aan de wereld om ons heen. We werken graag en intensief samen met co-makers. We betrekken hen al in een vroeg stadium bij de plannen en ontwikkeling. Dat houdt ons scherp en garandeert optimale kennisdeling.

Om mogelijke problemen te onderkennen en ondervangen 'bouwen' we een project eerst virtueel in BIM. Op die manier zorgen we ervoor dat de zogenaamde faalkosten laag zijn. Bovendien zijn we dan in staat snel, efficiënt en voor een lage prijs te kunnen bouwen.

Nieuwbouw woningen Hof van Nijmegen

Woningbouw

Bij Van de Klok zijn we goed in het van A tot Z ontwikkelen en realiseren van grondgebonden woningen en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ook de verkoop van woningen hebben we in eigen hand.

Tijdens het verkoop- en realisatietraject is er nog maar één aanspreekpunt, waardoor er snel en flexibel ingespeeld wordt op wensen en behoeften van opdrachtgevers en kopers. Er wordt in korte tijd maatwerk geleverd voor zowel de particuliere koper, als voor corporaties en beleggers.

Onze nieuwbouwconcepten

Wat Van de Klok onderscheidt in het aanbieden van woningen, is dat we verschillende woningconcepten kunnen combineren zodat er voor iedere bewonersdoelgroep een passende oplossing is.

Vind hieronder een overzicht van onze nieuwbouwconcepten.

Onze opgeleverde nieuwbouwprojecten

In de afgelopen jaren ontwikkelde en realiseerde Van de Klok duizenden conceptwoningen voor corporaties, (institutionele) beleggers en particulieren. BaseHome, Wonivo en Optimaat zijn inmiddels beproefde concepten die we samen met onze co-makers voortdurend doorontwikkelen op het gebied van energietransitie, duurzaamheid, en circulariteit.

Bekijk een overzicht van al onze nieuwbouwprojecten ›

Of vind hieronder een greep uit de nieuwbouwprojecten waar we enorm trots op zijn.

Rob Jans-2021_4

Vragen over nieuwbouw?

Rob Jans vertelt je er graag meer over. Neem contact op!