vlnr: Harold van Rooijen tekent namens KlokGroep samen met wethouder André Springveld de overeenkomst

68 woningen voor nieuwbouwproject Hemelrijk in Puiflijk

22 juli 2021

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet door de gemeente Druten waarbij wethouder André Springveld de honneurs waarnam. Samen met Harold van Rooijen, algemeen directeur van Van de Klok bekrachtigen zij hiermee de ontwikkeling van 68 woningen aan de Koningsweg, op de grens van Puiflijk en Druten.

Prachtige locatie

“De vraag naar nieuwbouw is – zoals we weten - groot. We zijn blij dat onze samenwerking voor dit project is vastgelegd door het ondertekenen van deze overeenkomst en we verder kunnen met de voorbereidingen voor het bestemmingsplan”, aldus Harold van Rooijen.

André Springveld vult aan: “Het wordt een prachtige plek om te wonen waarbij rekening gehouden wordt met de behoeften van bewoners uit Puiflijk en Druten. Met name voor de starter en doorstromer is dit een mooi project. Ook zal er (sociale) huur gerealiseerd worden”.

Van mais naar nieuwbouw

Op de voormalige appel- en pruimengaard (tegenwoordig maisveld), verrijst een divers programma. Er komen rijwoningen en tweekappers maar aan levensloopbestendige woningen wordt ook gedacht. Het ontwerpbestemmingsplan ligt nog tot 11 augustus ter inzage bij de gemeente. De eerste woningschetsen hopen we in september te kunnen delen. Eind dit jaar, begin volgend jaar verwachten we in verkoop te kunnen. De bouwstart volgt – als alles meezit - medio 2022.

Wil je op de hoogte blijven van dit plan? Meld je dan aan op de website.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal