Avenu 1895 in vol ornaat

9 september 2020

Aan Boulevard Heuvelink, op het achterterrein van het voormalige Rijn-IJsselcollege tussen het monumentale schoolgebouw en de Van Verschuerwijk hebben Van de Klok en Draisma nieuwbouwproject Avenu 1895 gerealiseerd.

Het nieuwbouwproject aan de B.P. Verschuerstraat en Van Oldebarneveldtstraat bestaat uit 123 moderne nieuwbouwappartementen inclusief parkeergarage en is volledig bestemd voor de vrije verhuursector. De appartementen zijn verdeeld over vier woonblokken en gelegen rondom een aantrekkelijke binnentuin. De voormalige ambachtsschool is omgetoverd tot 40 luxe lofts in de vrije huursector. Het gehele project is net voor de zomer opgeleverd. SPF Beheer kocht de woningen aan namens Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer en verhuurt de appartementen in de vrije sector.


Hoogwaardige binnentuin

Een van de grote kwaliteiten van ‘Avenu 1895’ is de fraaie, hoogwaardige binnentuin. Ook voorbijgangers kunnen de tuin in wandelen en het blok doorkruisen. Tijdens de oplevering was de tuin nog niet aangeplant en stonden er nog bouwketen naast de nieuwbouw. Inmiddels zijn de keten verdwenen en staat de tuin in volle bloei. We zijn er trots op dat we dit project samen met Draisma gerealiseerd hebben en willen het resultaat graag delen via deze video.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal