Ton van de Klok, Saskia Wildschut (Stichting Familie Onderneming) en Robin van Dam (KPMG)

KlokGroep genomineerd voor Familiebedrijven Award

26 januari 2018

Ton van de Klok werd vanmiddag in woonbelevingscentrum LIV verrast door Saskia Wildschut en Robin van Dam namens de Stichting Familie Onderneming. De algemeen directeur van KlokGroep kreeg daar te horen dat ons bedrijf bij de 10 genomineerden zit voor de zesde Familiebedrijven Award. En daar zijn we met z'n allen natuurlijk hartstikke trots op.

De Stichting Familie Onderneming werd opgericht in 2012 door ondernemer John Fentener van Vlissingen en heeft als doel om het Nederlandse familiebedrijf meer onder de aandacht te brengen. De Stichting looft jaarlijks de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. De Stichting wordt ondersteund door ABN AMRO en KPMG.

Shortlist

Uit ruim 500 Nederlandse familieondernemingen werd door KPMG een shortlist samengesteld, waaruit deze tien familiebedrijven werden gekozen. De vakjury, waarin ook de winnaar van vorig jaar zitting heeft, nomineert uiteindelijk vier finalisten. De juryleden zullen de finalisten de komende maanden persoonlijk gaan bezoeken. In het voorjaar wordt deze jaarlijkse award voor de zesde keer uitgereikt aan de winnende familieonderneming. Met de jaarlijkse uitreiking van de Familiebedrijven Award wil de Stichting Familie Onderneming eraan bijdragen dat Nederlandse familiebedrijven meer aandacht krijgen. Familiebedrijven vormen de ruggengraat van de Nederlandse economie: maar liefst 69% van de Nederlandse bedrijven is een familiebedrijf. De 260.000 familiebedrijven dragen gezamenlijk 50% bij aan het Bruto Nationaal Product én met hetzelfde percentage aan de werkgelegenheid.

Bekijk hier het filmpje over de nominatie.

Kijk voor meer info ook op de site van de Familiebedrijven Award


Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal