Floor van Lin van Gehandicaptensport Nederland
Talentengroep Boccia - Gehandicaptensport Nederland

Van de Klok en Novaform bewegen voor Gehandicaptensport Nederland

22 oktober 2020

Wij investeren het hele jaar door in de vitaliteit van onze collega’s. Energieke gezonde mensen op de bouwplaatsen en de kantoren, daar wordt iedereen blij van. In de maand september doen we er nog een extra schepje bovenop. Dan staat bewegen en gezond leven centraal bij Van de Klok.

Ook dit jaar zijn er door verschillende collega’s diverse sportactiviteiten georganiseerd. Men kon meedoen aan Tennis of Padel. De vitaliteitscheck bij N.E.C. - aangeboden door N.E.C. - was in trek. Men kon workshops bijwonen over mentale fitheid en financiële zekerheid. En niet te vergeten het ‘rondje met de Klok mee’, dé wielerronde georganiseerd door en voor collega-wielerfanaten werd druk bezocht.

En als je dan toch veel wandelt of fietst, waarom tel je dan niet je stappen en kilometers in de laatste twee weken van de Gezonde Klokmaand? Aan dit initiatief had de directie een uitdaging gekoppeld! Als er 750.000 stappen en 3.000 gefietste kilometers waren behaald, doneerden Van de Klok en Novaform € 1.500 aan Gehandicaptensport Nederland. In totaal hebben diverse enthousiaste collega's 1.035.168 stappen gezet en is er 3.206,50 kilometer gefietst, waarmee deze uitdaging ruimschoots is gehaald!

Door de coronamaatregelen hebben wij de cheque niet persoonlijk overhandigd, maar toegestuurd naar Gehandicaptensport Nederland. Het bedrag wordt besteed aan de talentgroep van boccia, een groep jonge mensen met CP (cerebrale parese) die al jaren traint in Groesbeek en graag in het nationale team wil komen om de paralympische spelen binnen handbereik te krijgen. Zo hopen we een steentje bij te dragen om sporten en dromen verwezenlijken voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal