Familie Van de Klok; vlnr: Fons, Ton, Tonnie, Adri en John
Nijmeegse Annie met werknemers KlokGroep
vlnr: Fons, John, Ton, Adri en zittend Tonnie van de Klok

Bouw LIV Inspiratieplein en kantoorpand Van de Klok feestelijk van start

Op woensdagmiddag 23 maart 2016 is samen met Nijmeegse Annie en bijna alle 180 medewerkers van Van de Klok het officiële startsein gegeven voor de bouwwerkzaamheden aan het LIV Inspiratieplein en het nieuwe kantoorpand van Van de Klok.

Op woensdagmiddag 23 maart 2016 is samen met Nijmeegse Annie en bijna alle 180 medewerkers van Van de Klok het officiële startsein gegeven voor de bouwwerkzaamheden aan het LIV Inspiratieplein en het nieuwe kantoorpand van Van de Klok. Het LIV Inspiratieplein is een uniek centrum aan de voet van de stadsbrug De Oversteek met 3.100 m2 wooninspiratie om kopers en huurders van woningen nog beter van dienst te zijn.

Na een gesprek tussen Annie, familie Van de Klok en enkele medewerkers onthulden twee generaties Van de Klok één van de twee bouwborden. Onder leiding van Annie werd daarna op ludieke wijze de eerste schep in de grond gezet. Alle aanwezigen kregen een eigen pioniersschep en familie Van de Klok ging aan de slag met een metersgrote schep. Samen gaven de aanwezigen het officiële startsein. Na afloop van de feestelijkheden was er een informeel samenzijn om de nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Van de Klok te vieren, want na bijna 95 jaar gaat Van de Klok tegen het einde van dit jaar Druten verlaten.

Het LIV Inspiratieplein
Samen met een aantal woonpartners realiseert Van de Klok het LIV Inspiratieplein. Vier huizen op ware grootte en in verschillende stijlen vormen het hart van LIV. Bezoekers kunnen hier vanaf het voorjaar van 2017 alles zien en beleven op het gebied van wonen: van de badkamer tot aan de gordijnen. De nieuwste ontwikkelingen en innovaties worden er gepresenteerd op het gebied van sanitair, keukens, vloeren en duurzaamheid. Ook digitaal, met behulp van 3D-technieken.

Achter LIV komt de nieuwe huisvesting van Van de Klok. Alle werkmaatschappijen uit Nijmegen en Druten komen samen in dit bijzondere pand, dat qua duurzaamheid zelfs een BREEAM-excellent certificering krijgt.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal