Collega Ab Derks geeft gastcollege bij Pax Christi

Woensdag 27 juni zijn Ab Derks (assistent realisatiemanager en leermeester) en Marion van Vught (stage- en leerlingcoördinator) van Van de Klok naar het Pax Christi College in Druten geweest voor een gastcollege aan de derde jaars VMBO-ers.

Het doel van dit bezoek was om de leerlingen te informeren over de veelzijdigheid aan diverse interessante functies en stageplaatsen binnen ons bedrijf. Welke studierichting kies je na afronding van je VMBO en wat kun je er later mee? Van de Klok liet een kijkje in de keuken zien.

Na een korte introductie over Van de Klok en het zien van het Werkenbij-filmpje via onze website kregen de leerlingen een indruk waar Van de Klok zich zoal mee bezighoudt.

Het nieuwbouwproject Parklanen werd prominent uitgelicht door Ab. Met behulp van foto’s werd uitleg gegeven hoe het eraan toe gaat op een bouwplaats; van het heien van de palen in de grond tot de oplevering van de woningen.

Aandacht was er volop van de leerlingen! Er werden leuke en slimme vragen gesteld.

De tijd vloog om voor de leerlingen maar zeker ook voor ons. Het uurtje dat we kregen om de klas enthousiast te maken voor de diversiteit bij Van de Klok ging snel voorbij. We denken dat we hiermee een mooi visitekaartje voor Van de Klok hebben achtergelaten. Wie weet, zien we de leerlingen ooit terug als collega!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal