Het testen van de Speedelec en e-bikes door collega's van KlokHolding

Collega's testen Speedelec en e-bikes voor het woon-werkverkeer!

27 juni 2019

De e-bike is aan een ware opmars bezig. Steeds vaker wordt dit vervoermiddel ontdekt als uitstekend alternatief voor de auto. 16 medewerkers van Van de Klok die tot nu toe met de auto naar het werk kwamen gaan drie weken lang een Speedelec of een e-bike testen voor het woon-werkverkeer!

Gezond alternatief

Fietsen naar het werk met een e-bike is een gezonde en snelle manier om op het werk te komen. Bovendien kan je er ook een hoop files mee omzeilen. Een e-bike is ideaal voor ritten tot 15 km naar het werk. Speedelecs zijn elektrische fietsen waarmee je 45km per uur kunt rijden, hierdoor overbrug je gemakkelijk een woon-werkverkeer afstand van 25 km. Je wordt er fitter van, bespaart brandstof- en autokosten en kom je niet bezweet aan op het werk!


Testperiode

Dankzij een samenwerking met Marcel Swaak van Mobilys en Stipbike uit Nijmegen krijgen 16 medewerkers van Van de Klok drie weken lang een Speedelec of e-bike voor hun woon-werkverkeer! Mobilys is een leasebedrijf dat duurzame mobiliteitsoplossingen biedt voor zakelijk gebruik en Stipbike onderhoudt van de fietsen. We wensen onze collega’s veel fitte - en veilige fietskilometers toe!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal