Mark van Schaik (links), Hans van de Westen namens de Voedselbank en Tom van Suilen (rechts)

Combinatie Spoorbuurt draagt de voedselbank een warm hart toe

21 december 2017

Rond de feestdagen wilde Combinatie Spoorbuurt graag iets extra’s doen voor bewoners in Hengstdal die het wat minder breed hebben.

In samenwerking met de Voedselbank Nijmegen schonk Combinatie Spoorbuurt eind december rijk gevulde kerstpakketten aan de bewoners van Hengstdal . "Noem het maatschappelijk verantwoord ondernemen", aldus Mark van Schaik van Van Schaik Aannemingsbedrijf. “Een mooi begrip, maar het gaat om veel meer dan dat." De drie deelnemende bedrijven aan de Combinatie Spoorbuurt (Van de Klok, Hagemans Vastgoedonderhoud en Van Schaik aannemingsbedrijf) werken al sinds jaar en dag in de prachtige wijk Hengstdal waar de Spoorbuurt een onderdeel van is. "We kennen de bewoners goed. In plaats van dat onze mensen van hen koffie krijgen met een lekker koekje, zijn nu wij aan de beurt om uit te delen."

Heb je een helpende hand nodig van de Voedselbank Nijmegen of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Kijk dan op de website. Hier is alle informatie te vinden.

Op de foto staan Tom van Suilen namens Van de Klok, Mark van Schaik namens Van Schaik Aannemingsbedrijf en een vrijwilliger van de Voedselbank Nijmegen. Gemist op de foto wordt Carel Hagemans namens Hagemans Vastgoedonderhoud.


Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal