De 100 uren van Mehmet İmamoğlu

4 januari 2022

Ons jubileumjaar is aangebroken! Het jaar 2022 waarin we 100 jaar bestaan. Een feestelijke reden om terug te blikken op onze organisatie én onze mensen, want Van de Klok is samen met Novaform en Heilijgers onderdeel van KlokGroep. In de rubriek ‘De 100 van…’ lichten wij een persoonlijk jubileum uit van onze collega’s. In deze editie verwelkomen we Mehmet İmamoğlu, projectvoorbereider Totaalonderhoud, die in november 100 uren in dienst was.

“Hoewel ik sinds 1 oktober jl. officieel in dienst ben bij Van de Klok, is mijn eerste kennismaking met mijn collega’s pas in november geweest. De reden? Ik zat voornamelijk in de luiers vanwege onze pasgeboren dochter.”

Hoe was je eerste kennismaking met Van de Klok?

Ik ben geboren en getogen in het Noord-Brabantse Veghel en heb bouwkunde aan de TU in Eindhoven gestudeerd. Vier jaar geleden verhuisde ik naar Nijmegen om in Ede te werken. Onze woning is gebouwd door Van de Klok en als eerste bewoner viel de opleverkwaliteit erg op. Alles was goed uitgedacht en de afwerking was uiterst netjes. Via mijn voormalige werkgever kwam ik als werkvoorbereider nieuwbouw nader met Van de Klok in contact, omdat we projecten hadden lopen op hetzelfde wooneiland. Daarnaast reed ik wekelijks langs het hoofdkantoor van Van de Klok en LIV als ik via de Oversteek de stad inreed. De unieke en moderne uitstraling verbijstert me nog steeds.”

Hoe zagen je eerste 100 uren in dienst eruit?

“Afgelopen september is onze tweede dochter geboren en ik ben eigenlijk gelijk begonnen met vijf weken geboorteverlof. Dit om met een koel hoofd te kunnen beginnen aan mijn nieuwe baan. Het is heel hard werken met een nieuwe baby thuis, want je bent als vader eigenlijk 24 uur per dag bezig om ondersteuning te bieden met minimale pauzes.”

Wat zijn de hoogtepunten bij Van de Klok in deze korte periode?

“Voor mijn sollicitatieprocedure heb ik diverse gesprekken gehad op het hoofdkantoor en vele mooie transformatieprojecten gezien. Daar heb ik mij behoorlijk door laten leiden en ik kijk ernaar uit om te beginnen.

Ook weet ik dat ik mag werken aan de transformatie van het Opusgebouw tegenover het Vierdaagseplein (De Wedren) en dat vind ik nu al een hoogtepunt.

Deze voormalige meisjesschool krijgt als bestemming een hotel met nieuwbouwvleugels en het is een mooie uitdaging om rekening te houden met het bestaande, oude karakter van het gebouw.”

Hoe zijn je eerste 100 uren op kantoor geweest?

“Ik ben gewend om te werken in de nieuwbouw, dus het zal wennen zijn om bezig te zijn met renovaties. Toch geloof ik erin dat het wenproces kort zal zijn. De mensen die ik tot nu toe bij Van de Klok heb ontmoet, zijn erg toegankelijk en de lijntjes zijn kort. Ook zijn ze, net als het LIV-gebouw, vooruitstrevende en innovatieve personen die goede begeleiding kunnen bieden, dus ik heb er alle vertrouwen in dat ik snel mijn nieuwe taken eigen heb gemaakt.”

Wat hoop je voor de verdere toekomst bij Van de Klok?

“Wat mij erg boeit is KlokSchool. Ik ben namelijk erg leergierig en maak ik graag dingen. Zo bouw en programmeer ik zelf websites, heb ik veel in huis geklust en heb ik de decoratie in onze huiskamer zelf ontworpen. Omdat ik vlak over de brug in Nijmegen-Noord woon, ben ik snel op het hoofdkantoor en zal ik dan ook de kansen pakken om te investeren in mijn groei. Zo blijf ik mijzelf in de toekomst steeds verder ontwikkelen in diverse takken van Van de Klok.”

Mehmet İmamoğlu
Is officieel vanaf 1 oktober 2021 in dienst bij Van de Klok als projectvoorbereider Totaalonderhoud, maar had vanwege zijn nieuwe vaderschap zijn eerste werkdag op 8 november jl. Mehmet werd op 4 juni 1987 geboren in Veghel en woont inmiddels in Nijmegen. Hij is getrouwd met Elif, docente Engels in het voortgezet onderwijs. Samen hebben zij twee dochters, Ceylin van bijna twee jaar en Alya van zes weken. “In mijn vrije tijd doe ik aan zaalvoetbal, klus ik regelmatig in huis en programmeer ik websites. Daarnaast vind ik het leuk om met onze oudste dochter een fietstochtje te maken.”

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal