Eerste woning in Heerenweide fase 1C opgeleverd

17 februari 2017

Nu zijn de temperaturen weer boven het vriespunt, maar vorige week werd de eerste woning in Heerenweide fase 1C nog opgeleverd in de sneeuw.

Dit keer kregen de kopers, de heer en mevrouw Jenkins uit Heerhugowaard, de sleutel uit handen van de uitvoerder de heer Schilder van aannemingsbedrijf Kuin. Mevrouw Boots van ontwikkelingscombinatie USP-Klok heeft de kopers gefeliciteerd met hun nieuwe woning. Tijdens de oplevering waren niet alleen de kopers tevreden over de afwerking van de woning, maar ook Vereniging Eigenhuis. Deze partij is door de kopers ingehuurd voor de oplevering van de woning.


De heer en mevrouw Jenkins vertelden dat zij vaker een nieuwbouw woningen hebben gekocht en dat zij bij dit plan erg plezierige gesprekken hebben gehad met de makelaar. In dit geval Taams makelaardij. Zij werden goed geïnformeerd tijdens de meer- en minderwerk gesprekken met aannemingsbedrijf Kuin. De kopers, afkomstige uit Heerhugowaard, hebben voor het plan gekozen omdat het centraal is gelegen. Zij zijn erg te spreken waren over de ontwerpen van de woningen en de voorzieningen op korte afstand van het plan. Kortom wederom tevreden kopers in Heerenweide.

Aannemingsbedrijf Kuin is voornemens de rest van de woningen uit fase 1C uiterlijk in het voorjaar op te leveren.

Voor meer verkoopinformatie over andere fases kijk op de projectwebsite.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal