Sopraan zingt de aria O Mio Babbino Caro van Giacomo Puccini. Een ode aan de passie voor het leven.
De initiatiefnemers van LIV: Ton van de Klok, Sandra van Vegchel, Hein Trebbe jr., René van der Sluis (vlnr)
De initiatiefnemers geflankeerd door de sopraan, ‘LIV’, presentatrice Evelyn Struik en 'koper' Ger van der Laan.

Eerste woonbelevingscentrum in Nederland officieel geopend 'LIV'

2 november 2017

Bijzonder, uniek en grensverleggend. Het zijn woorden die LIV, het eerste woonbelevingscentrum van Nederland, zeker eer aan doen. LIV is het eerste woonbelevingscentrum in Nederland waar een nieuwbouwhuis, al vóór de daadwerkelijke bouw, tot leven komt. Want een huis kopen doe je, naast met verstand, ook zeker op gevoel. Dat kan in LIV.

LIV ligt aan de voet van stadsbrug 'De Oversteek' in Nijmegen en is een initiatief van Eigenhuis Groep, Van de Klok, Trebbe Wonen en Van der Sluis Technische Bedrijven. Op 1 november jl. openden zij LIV officieel, samen met zakelijke relaties en de eerste LIV-klanten. De openingshandeling vond plaats in een bijzondere setting, omlijst door een Italiaanse aria met de prachtige stem van een sopraan. RTL4-presentatrice Evelyn Struik, de directieleden van de vier initiatiefnemers van LIV en Ger van der Laan, koper van een woning in het nieuwbouwproject Koningsdaal, gaven het spreekwoordelijke startschot en brachten, samen met alle aanwezigen, een toost uit op LIV en het resultaat van jarenlange voorbereidingen.

Initiatiefnemers LIV aan het woord

De directieleden van Eigenhuis Groep, Van de Klok, Trebbe Wonen en Van der Sluis Technische Bedrijven kijken terug op een geslaagde openingsmiddag en vertellen over de toegevoegde waarde van LIV voor de klant; de koper van een nieuwbouwwoning.

Een droom is uitgekomen! Onze kopers kunnen vanaf nu voor de gehele aankleding en inrichting van hun nieuwe woning bij LIV terecht.

Dit vertelt Ton van de Klok, algemeen directeur KlokGroep. "In een prachtige ambiance 'voelen' en 'proeven' ze hun nieuwe huis en tuin al. Met LIV bieden we kopers maximale beleving, comfort en gemak.”

Hein Trebbe jr., directeur Trebbe, vervolgt: “Wij gaan letterlijk en figuurlijk van ‘hard’ naar ‘hart’. Hard als in de materialen die we verwerken, naar hart voor onze klant door maximale beleving en service. Ik ben er trots op dat we dat met LIV tastbaar maken.” Sandra van Vegchel, algemeen directeur Eigenhuis Groep: “LIV staat voor Leven, Inspireren en Verleiden, en dat is letterlijk wat onze klanten hier ervaren. Ik ben trots om aan dit unieke woonbelevingscentrum te mogen bijdragen. Met LIV realiseren we al uw woondromen!” René van der Sluis, algemeen directeur Van der Sluis Technische Bedrijven is ook trots op de samenwerking en voegt daaraan toe: “Wij hopen gezamenlijk dit unieke concept tot een doorslaand succes te maken. Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder. Wij blijven inspireren voor de toekomst.”

Kopersbehoefte

Dat LIV een behoefte vervult bij de klant, blijkt uit de reactie van Ger van der Laan en zijn partner Wendy, die samen als klant bij LIV invulling geven aan hun woonwensen: "De uitstraling van de vier woningen achter de grote, glazen pui is heel bijzonder. Dat kan niemand ontgaan als je via de nieuwe stadsbrug Nijmegen in- of uitrijdt. En dat daar daadwerkelijk een beleving is gebouwd waar we inspiratie kunnen opdoen en waar onze toekomstige woning echt tastbaar wordt. Fantastisch! We kunnen bijna niet wachten tot de oplevering van ons nieuwe huis."

LIV: meer dan 3.000 m2 woonbeleving onder één dak

LIV staat voor Leven, Inspireren en Verleiden. In LIV vindt een unieke samensmelting plaats van wonen en bouwen, waarin ontzorging én inspiratie van de gezamenlijke klant (de koper van een nieuwbouwwoning) centraal staan. Bezoekers beleven in LIV alles op het gebied van wonen en retail: van de keuken, de tegels in de badkamer tot aan de gordijnen en woonaccessoires. Vier huizen op ware grootte, in verschillende woonstijlen, vormen het hart van LIV. De woningen worden geflankeerd door diverse woonstijlappartementen, die verschillend zijn ingericht. De 350 m2 grote daktuin maakt de woonbeleving in LIV compleet.


Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal