Er komt weer een nieuwe editie van de co-makerdagen aan; hetzelfde principe in een nieuw, gesegmenteerd jasje!

Er komt weer een co-makerdag aan!

5 juni 2018

Onze laatste co-makerdag dateert alweer uit 2016 en sindsdien hebben we met elkaar mooie stappen gezet in het verbeteren van de samenwerking. Deze willen we graag met jullie delen, zodat we blijven leren van én met elkaar. Hoogtijd voor een nieuwe co-makerdag dus.

Hetzelfde principe in een nieuw, gesegmenteerd jasje

Uit de feedback op de vorige bijeenkomst hebben we kunnen opmaken dat de wens bestaat om tijdens de komende co-makerdag dieper op zaken in te gaan. We hebben er daarom voor gekozen om deze dagen gesegmenteerd te gaan vormgeven. Dit betekent concreet: kleinere groepen. Voor de aankomende editie hebben we gekozen voor co-makers die in de beginfase van een project actief zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderdelen in het BIM-traject zoals E-en-W-installaties, kozijnen, prefabbeton en staalconstructies. Het volledige programma van de middag ontvang je zodra deze definitief is.

Datum, tijdstip & locatie

Je ontvangt van ons nog een officiële uitnodiging per post, maar blok 12 september 2018 van 16.00 uur – 19.00 uur alvast in je agenda. We zien je dan graag in LIV, het woonbelevingscentrum in Nijmegen (naast ons kantoor in Nijmegen).

Klik hier voor een terugblik op de vorige editie van de co-makerdag in de Goffert in Nijmegen.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal