Extra slagkracht bij ontwikkeling en verkoop nieuwbouwwoningen

16 april 2021

Als familiebedrijf met lef creëren we toekomstbestendige leefomgevingen. We trekken daarvoor de beste mensen aan die we kansen bieden op groei, ontwikkeling en werkplezier.

De orderportefeuille van Van de Klok blijft groeien. Daarom hebben we ons team uitgebreid met twee ervaren 'rotten' in de vastgoedbranche.

Op 1 maart is Marc Hoogenraad in dienst getreden als senior projectontwikkelaar bij Van de Klok Wonen. Marc heeft de afgelopen 15 jaar bij KlaassenGroep gewerkt als commercieel manager en ontwikkelingsmanager. In het team van ontwikkelaars is Marc verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uiteenlopende woningbouw- en utiliteitsprojecten.

Melanie Willemse is sinds 1 april in dienst als Verkoopmanager. Zij telt 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche op het gebied van verkoop, marketing en communicatie. Melanie werkte de afgelopen jaren als Verkoopmanager bij VanWonen Vastgoedontwikkeling. Als Verkoopmanager voor de divisies Bouw & Ontwikkeling en Wonen zal zij bij Van de Klok verantwoordelijk zijn voor de verkoop van alle nieuwbouwprojecten.

Met de aanvulling van Marc Hoogenraad en Melanie Willemse in het team krijgen we meer 'slagkracht' en werken we verder aan een solide groei in een turbulente markt.


Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal