Fit de Klok rond: Gezonde maand weer van start

3 september 2019

September is traditiegetrouw de maand dat we binnen onze organisatie extra aandacht besteden aan gezondheid en vitaliteit. Met ons programma ‘Fit de Klok rond’ stimuleren we medewerkers gedurende het hele jaar al om gezond te eten, te bewegen en veilig te werken; in september doen we daar nog een schepje bovenop. Collega’s organiseren zelf sportieve avondjes en we geven workshops om gezonder te leven, met als doel samen vitaal de pensioengerechtigde leeftijd te halen.

Het hoofdsponsorschap van N.E.C. biedt dit jaar extra mogelijkheden. Zo heeft algemeen directeur Wilco van Schaik van N.E.C. een videoboodschap ingesproken om de Gezonde maand af te trappen, probeert N.E.C.-keeper Mattijs Branderhorst tijdens de penalty shootouts zijn doel schoon te houden op het grasveld bij het kantoor van Van de Klok en gaan onze dames met de N.E.C.-selectie op de foto. In de pauzes wordt er getafeltennist en er komt vers fruit op de bouwplaatsen. Verder gaan we nog trainen met studentenwielervereniging Mercurius en wordt het ‘Rondje met de Klok mee’ weer verreden door de heuvels rond Nijmegen. De échte klimgeiten kunnen hun hart ophalen in de klimhal, onder leiding van twee collega’s.

Naast sporten en bewegen bieden we veel meer mogelijkheden om fit te worden of vitaal te blijven: onder meer met een workshop Mindfullness. Zelfs vanuit de bouwplaatsen is hier verrassend veel animo voor. We besteden ook aandacht aan bioritme en beter slapen, er zijn zitinstructies voor de autostoel, kookworkshops bij LIV en er komen binnenkort health checks voor iedereen die wil.

Lees HIER meer over ons programma 'Fit de Klok rond'.


Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal