Max, Gerko en Daan bij Klokgroep
Fons van de Klok in gesprek met de HAN studenten
Afdeling HRM: Josta Kuijer en Marion van Vught; de dames op de foto
Frank Groenen, projectmanager bij KlokGroep aan tafel voor een 'proces' rondje

HAN studenten op bedrijfsbezoek bij Van de Klok

24 mei 2019

Afgelopen donderdag zijn 3 eerstejaars studenten van de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen) op bezoek geweest bij Van de Klok. Tijdens dit bezoek werden zij hartelijk ontvangen en bijgestaan door Marion van Vught, stage- en leerlingencoördinator van ons kantoor.

Max, Daan en Gerko zijn in het kader van hun opleiding bedrijfskunde een kijkje komen nemen in de keuken van Van de Klok. Hoe werken processen bij Van de Klok en hoe komen deze tot stand. Wat is het aandeel van een bedrijfskundige en wat kunnen zij later verwachten wanneer ze na hun opleiding aan de slag gaan.

Na een algemene uitleg over onze organisatie door onze stage- en leerlingencoördinator Marion, nam projectmanager Frank Groenen hen mee in de bedrijfsprocessen binnen Van de Klok.

Commercieel directeur Fons van de Klok vertelde over de visie van Van de Klok en de manier waarop wij samenwerken met onze co-makers. Na een rondleiding door ons kantoor en woonbelevingscentrum LIV hebben de heren een goed beeld gekregen van het reilen en zeilen bij Van de Klok.

Max, Daan en Gerko, succes met jullie opleiding en wellicht komen we elkaar bij een stage of na de opleiding weer tegen!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal