Han Troost (links) naast Mark Thijsen, Roland Melis, Harold van Rooijen, Johan Beelen en Stefan van Duijnhoven

Han Troost begint eigen onderneming

22 september 2019

Han Troost, directeur Bouw van onze divisie Bouw & Ontwikkeling gaat een nieuwe uitdaging aan. Hij start zijn eigen bedrijf: Han Troost Bouwmanagement, waarmee hij bouwprojecten gaat begeleiden en organisaties gaat helpen bij onder meer de implementatie van kwaliteitsborging, co-makerschap en BIM. Zaken die hij ook bij Van de Klok succesvol heeft opgepakt.

Han kwam in de zomer van 2012 bij Van de Klok, nadat wij een groot project in Bodegraven overnamen na het faillissement van aannemersbedrijf Bontenbal. Han, wonende te Reeuwijk, was projectleider op het project, dat hij in dienst van Van de Klok heeft afgemaakt. Vervolgens is hij doorgegroeid naar Directeur Productie, waarbij hij ook de materieeldienst aanstuurde. Met zijn motto’s “Doen is leren” en “Alles kan altijd beter, leuker en gemakkelijker” heeft hij ons geholpen een professionaliseringsslag te maken. Han had een voortrekkersrol op het gebied van automatisering en digitalisering binnen onze organisatie, waardoor we nu bijna paperless werken. De laatste tijd was Han ook betrokken bij de ontwikkeling van het Wonivo-concept, ons bouwconcept voor betaalbare, duurzame appartementen. Het eerste Wonivo-project wordt momenteel gerealiseerd.

De grote reisafstand van en naar Nijmegen en de toenemende filedruk braken hem de laatste tijd op. Hij ging daardoor nadenken over een nieuwe uitdaging, waarbij hij zijn kennis en ervaring optimaal in kon zetten. Die uitdaging heeft hij nu gevonden. We wensen Han veel succes met zijn eigen bedrijf en bedanken hem voor de afgelopen zeven jaren.


Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal