High Park; een prachtig panorama

De 281 nieuwbouwappartementen van High Park in Arnhem staan vanaf mei 2021 gepland om door Van de Klok opgeleverd te worden aan opdrachtgever Borghese Real Estate. Tijd om eens te kijken hoe het – tijdens de winterse omstandigheden - met de laatste loodjes gaat.

In de 78 koopappartementen, vanaf de bovenste vijf verdiepingen, wordt hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten zodat alle kopers vanaf het tweede kwartaal dit jaar de sleutel van hun nieuwe appartement mogen ontvangen.

De raampartijen worden gecontroleerd en er zijn tal van andere zaken die we checken. Komt de (vloer)verwarming op de juiste temperatuur via de WKO-installatie gecombineerd met de warmtepomp? Werkt de elektra die opgewekt is via de zonnepanelen? Is het plafond afgewerkt volgens de wensen van de kopers, wanneer zij de vrije hoogte van 3,70 meter liever niet hebben?

De balustrades van de verdiepingen zijn zorgvuldig ingepakt om te voorkomen dat een glasplaat beschadigd tijdens het plaatsen van de duizenden plafondplaten in de ruime verdiepingshallen wanneer de bouwsteigers verplaatsen.

Het uitzicht vanaf een van de penthouses is fenomenaal. Een pak sneeuw bedekt Arnhem en weide omstreken. Het is een fantastische plek om hier op je dakterras tot rust te komen. En woon je straks op de eerste woonverdieping in een huurappartement, ook dan kijk je prachtig uit over de stad Arnhem met aan je voeten het landschapspark dat door de architecten Veenenbos en Bosch is ontworpen.

High Park; een duurzaam getransformeerd appartementencomplex en een eyecatcher voor de stad Arnhem.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal