Kennismakingsochtend nieuwe medewerkers

12 april 2022

Kennismaken! Een belangrijk werkwoord als je aan een nieuwe baan begint. Vanwege de coronamaatregelen, was het inmiddels alweer ruim 2 jaar geleden dat we een gezamenlijke kennismakingsochtend hadden georganiseerd voor nieuwe medewerkers van KlokGroep, Van de Klok en Novaform. De hoogste tijd dus!

Materieeldienst

Op maandagochtend 11 april kwamen zo'n 20 nieuwe, en ook wat minder nieuwe collega's, eerst bij elkaar op onze materieeldienst in Cuijk voor een rondleiding. Op de materieeldienst wordt groot en klein materieel opgeslagen en zorgen onze collega's ervoor dat onze bouwplaatsen voorzien worden van de juiste gereedschappen, machines, steigers en ander materieel. Ook is deze vestiging de thuisbasis voor de servicemedewerkers van Van de Klok Totaalonderhoud, die veel op pad zijn om storingen aan (huur)woningen te verhelpen.

Woonbeleving

Na de rondleiding in Cuijk, vertrok de groep richting Nijmegen voor een rondleiding door woonbelevingscentrum LIV. Samen met andere partners, is Van de Klok initiatiefnemer van dit inspiratiecentrum. LIV is er volledig op ingericht om de koper van een nieuwbouwwoning tijdens zijn klantreis te inspireren, te verleiden en te begeleiden bij het maken van de best passende woonkeuzes, voor zijn persoonlijke situatie en wensen. Waar voorheen keuzes gemaakt werden op basis van een bouwtekening van een nog te bouwen woning, en je het hele land moest doorkruisen voor de verschillende afspraken, kun je in LIV alle keuzes op ware grootte beleven. Zelfs je uitbouw. En dat alles onder een groot dak. Nou en of dat een wow-gevoel geeft!

GOR

Nog helemaal onder de indruk van de woonbeleving in LIV, werd ook tijd gemaakt voor een kennismaking met de gemeenschappelijke ondernemingsraad (GOR). De GOR vertegenwoordigt de belangen van het personeel, voert het gesprek met en is adviseur en klankbord voor de directie van KlokGroep. Een belangrijk orgaan in het bedrijf dus, en belangrijk voor nieuwe medewerkers om te weten bij wie en waarvoor ze aan kunnen kloppen als ze vragen hebben over gemeenschappelijke onderwerpen.

Een succesvolle kennismakingsochtend! Waarbij we hopen dat de volgende editie niet zo lang meer op zich hoeft laten wachten.

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Neem een kijkje bij onze vacatures, en kom ook eens kennismaken!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal