© Ger Loeffen

Koninklijke onderscheiding voor collega Mart van Haalen

Afgelopen vrijdag is onze collega Mart van Haalen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Carol van Eert reikte de Koninklijke onderscheiding uit aan de totaal verraste Beuningenaar.

De Beuningse buurtvereniging 'De Hommels' vierde afgelopen vrijdag in een feesttent aan de Hommelstraat hun 50 jarig bestaan. Mart had - als voorzitter van de vereniging - de burgervader zelf uitgenodigd om het feest te openen, maar tijdens de speech kreeg de avond voor de nietsvermoedende voorzitter een verrassende wending.

Niet de buurtvereniging, maar Mart zelf kreeg de hoofdrol. Tal van activiteiten waar hij in de loop der jaren bij betrokken was, passeerden de revue. Onder toeziend oog van zijn vrouw Mien, familie, vrienden en buren werd Mart vervolgens naar voren geroepen en kreeg hij de koninklijke onderscheiding opgespeld.

Mart is al 33 jaar in trouwe dienst van Van de Klok, maar is ook buiten werktijd erg actief. Zo is hij al 25 jaar voorzitter van de buurtvereniging en ook al vele jaren vrijwilliger bij carnavalsvereniging De Plekkers uit Beuningen. Sinds 2012 is hij naast allerlei andere activiteiten ook betrokken bij de organisatie van Beuningen On Ice.

Mart, het lintje is je meer dan gegund en zeer verdiend. Gefeliciteerd!​

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal