Stefan van Duijnhoven (KlokGroep) en wethouder Gerrie Elfrink (gemeente Arnhem)

Koopovereenkomst getekend voor 24 koopwoningen in Schuytgraaf

3 december 2017

Afgelopen vrijdag (1 december) tekenden Stefan van Duijnhoven namens Van de Klok en wethouder Gerrie Elfrink namens de gemeente Arnhem de koopovereenkomst voor realisatie van 24 koopwoningen in Schuytgraaf.

De woningen worden gebouwd in de duurzame buurt 'Locatie 3.0' in het noorden van Schuytgraaf, tegen een stukje populierenbos en een watergang. Van de Klok realiseert hier 24 koopwoningen, waarvan 22 sociale koopwoningen (max. €172.000 v.o.n.) die met name geschikt zijn voor één- à tweepersoonshuishoudens. De verkoop start volgend voorjaar en de realisatie begint in het najaar van 2018. Op Locatie 3.0 verrijzen straks c.a. 350 woningen. Bedacht, ontwikkeld en gebouwd door verschillende ontwikkelaars, architecten en aannemers, samen met de toekomstige bewoners.

In het Arnhemse Schuytgraaf worden in totaal circa 6.250 woningen gebouwd in 26 karakteristieke buurten met een verrassende variatie in woningen en straten. Schuytgraaf heeft een bijzondere ligging door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem. Eerder ontwikkelde Van de Klok 'Het Bastion' in Schuytgraaf en momenteel wordt er project 'Laan aan de weide' gerealiseerd.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal