Leerlingen op bezoek bij Hof van Nijmegen

21 september 2021

Afgelopen week bezochten leerlingen van Bouwmensen Nijmegen de bouwplaats van Hof van Nijmegen. De groep volgt een opleiding tot allround timmerman en werd rondgeleid door onze realisatiemanagers. Zij gaven de leerlingen een inkijkje in hoe het er in de praktijk op een bouwplaats aan toegaat.

Met een helm op en speciale veiligheidsschoenen aan kregen de leerlingen een leuke en informatieve rondleiding, uiteraard met inachtneming van de huidige coronaregels. Van de Klok en Trebbe realiseren in het Hof van Nijmegen ongeveer 150 koop- en huurwoningen.

Op de bouwplaats zijn verschillende stadia van het bouwproces te zien, waardoor de leerlingen inzicht kregen in hoe een huis van begin tot eind wordt gerealiseerd en wat daar allemaal bij komt kijken. Ze kregen ook nog een rondleiding in een van de appartementencomplexen. Op de steiger overzagen ze de hele bouwplaats en genoten ze van het uitzicht over de omgeving.

Toekomstige collega’s?

De groep bestond uit enthousiaste leerlingen die hun kennis over de bouw verder willen ontwikkelen. En wie weet; misschien zit er wel een toekomstige Van de Klok-collega bij.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal