Nieuwe medewerkers Van de Klok en Novaform maken kennis

13 september 2022

Afgelopen periode hebben Van de Klok en Novaform maar liefst 13 nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Om de collega’s wegwijs te maken binnen de bedrijven en elkaar te leren kennen was er een gezamenlijke kennismakingsochtend georganiseerd op 12 september.

Nieuwe medewerkers krijgen een rondleiding

Als eerste zijn de nieuwe medewerkers rondgeleid bij de materieeldienst van Van de Klok in Cuijk. De collega’s van de materieeldienst voorzien de bouwplaatsen dagelijks van het juiste materiaal. Denk hierbij aan gereedschappen, machines, steigers enzovoort. Daarnaast is Cuijk de thuishaven voor de servicemedewerkers van Van de Klok Totaalonderhoud.

Eenmaal terug uit Cuijk maakte de groep kennis met woonbelevingscentrum LIV, wat gevestigd is naast het kantoor van Van de Klok in Nijmegen. LIV staat voor Leven Inspireren Verleiden, is er volledig op ingericht de klant te begeleiden en te inspireren gedurende het koopproces.

Aan het einde van de ochtend bracht de groep een bezoek aan de ondernemingsraad (GOR). De GOR is belangenbehartiger van het personeel en is klankbord voor de directie van KlokGroep. Een plek waar (nieuwe) medewerkers aan kunnen kloppen als ze vragen hebben over gemeenschappelijke onderwerpen. Een informatieve maar vooral gezellige kennismakingsochtend!

Natuurlijk heten wij alle nieuwe medewerkers van harte welkom en wensen hen heel veel succes toe!

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Neem een kijkje bij onze vacatures, en kom ook eens kennismaken!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal