Nijmegen kleurt rood, groen en zwart

12 februari 2021

Nederland is bedekt met een flinke sneeuwlaag. Tussen al dat wit zijn in Nijmegen echter de kleuren rood, groen en zwart steeds vaker te zien. Zo ook voor ons kantoor, waar de Van de Klok-banieren tijdelijk plaats hebben gemaakt voor banieren in de N.E.C.-kleuren.

N.E.C speelt op 17 februari de kwartfinale voor de KNVB-beker tegen VVV-Venlo en op deze manier willen we ‘onze club’ op afstand steunen, nu er geen mogelijkheid is om de wedstrijd bij te wonen.

Van de Klok heeft de banieren opgehangen na een oproep van Legio Noviomagum, HKN/Eastside en SV N.E.C. om zoveel mogelijk N.E.C.-vlaggen op te hangen. Als hoofdsponsor kan Van de Klok natuurlijk niet achterblijven en we doen dan ook graag mee.

De liefde voor N.E.C. is in Nijmegen en omstreken groot bij supporters en ondernemers. Legio Noviomagum verkocht tijdens een 'Deur Rij Mert' binnen anderhalf uur al meer dan driehonderd zelfgenaaide rood-groen-zwarte vlaggen aan supporters. Op steeds meer plekken wapperen vlaggen aan gevels, aan balkons en uit ramen. Dat zal de komende week in aanloop naar de kwartfinale alleen nog maar meer worden.

Hopelijk motiveren de vlaggen en banieren in clubkleuren de spelers van N.E.C. om er een mooie wedstrijd van te maken. Veel succes!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal