Rob Jans promoveert naar directeur Bouw

14 januari 2021

Bij de start van dit nieuwe jaar heeft onze collega Rob Jans een welverdiende promotie gemaakt naar directeur Bouw bij Van de Klok.

Bouw

Rob Jans is in 1998 gestart als werkvoorbereider bij Van de Klok, dat in die tijd nog Klok Druten Bouw heette en groeide door naar projectleider. In die rol raakte Rob in 2008 betrokken bij de ontwikkeling van BaseHome; ons bouwconcept voor betaalbare, duurzame grondgebonden woningen voor diverse doelgroepen.

In 2013 heeft Rob samen met Stefan van Duijnhoven, Van de Klok Wonen opgericht. Een divisie die zich volledig richt op het ontwikkelen, realiseren en verkopen van BaseHome-woningen. Rob werd Manager Wonen en kreeg in 2017 de titel adjunct-directeur. Samen hebben ze de organisatie vormgegeven tot wat het nu is.

Inmiddels zijn we als totale organisatie met een kleine 250 medewerkers getransformeerd van aannemer naar een regisseur van grootschalige integrale bouwprojecten. Onze innovaties staan niet stil. Het is dan ook onze ambitie om voorop te lopen in de markt. BaseHome is niet meer ons enige bouwconcept. Voor gestapelde bouw passen we ons concept Wonivo toe en de Optimaat is ons prefab bouwconcept.

Met Rob aan het roer van onze bouwconcepten creëren we tot en met de realisatie van deze projecten een aanspreekpunt die vanaf het eerste moment betrokken is bij onze conceptontwikkelingen.

Wij wensen Rob veel succes toe in zijn nieuwe functie. Een mooie stap in zijn carrière én om de voorgenomen groei van onze organisatie verder vorm te geven.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal