Schoolbezoek op de bouwplaats van Hart van Mook

8 juli 2019

Afgelopen week bezocht Groep 7 van de Mookse Adelbert Basisschool de bouwplaats van Hart van Mook. Het nieuwbouwproject bestaat uit een woon-zorgcomplex voor ouderen en 8 koopwoningen.

De bouwplaats ligt recht tegenover het klaslokaal, waardoor de leerlingen de vorderingen van de bouw nauwkeurig kunnen volgen. Hierdoor werden ze nieuwsgierig naar het werken op de bouw, de voorbereidingen en wie hun nieuwe buren worden. Op school werd een presentatie gegeven over de constructie, het ontwerp, de tekeningen en voor wie er gebouwd wordt. Gehuld in gele hesjes en met een helm op bezochten de leerlingen vervolgens de bouwplaats, waar uitleg kregen over de indeling van de toekomstige appartementen. Ondertussen stelden de kinderen vele vragen. Vooral de hoeveelheid draden en leidingen in de muren en vloeren vonden ze erg interessant.

Toekomstige collega's !?

De laatste vraag was of ze nog een keer mochten kijken als het af was. Natuurlijk mag dat! Het was een leuke en leerzame dag met misschien wel een paar toekomstige Van de Klok-collega’s in de dop.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal