Sportieve introductiemiddag nieuwe collega's in De Goffert

3 oktober 2019

Het wordt al bijna een traditie: 1 oktober organiseerden we voor de derde keer een introductiemiddag voor alle nieuwe medewerkers. Dit jaar waren er maar liefst 36! Ook de directie was aanwezig bij deze gezellige, maar vooral ook sportieve middag.

Het Goffertstadion was dit jaar het toneel voor de introductiemiddag voor nieuwe medewerkers van Van de Klok, Novaform en de holding. Met Van de Klok als hoofdsponsor van N.E.C. was De Goffert natuurlijk een prachtige locatie om zowel de nieuwe werkgever, als de voetbalclub beter te leren kennen. Na een welkomstrondje begon de middag met een quiz over onze organisatie.

Toen alle quizvragen behandeld waren trok iedereen de sportkleding aan en volgde een pittige voetbalclinic, die gegeven werd door de jeugdsectie (onder 17) van N.E.C. De deelnemers wilden niet voor elkaar onder doen, dus er werd er fanatiek meegedaan met de beloftes van N.E.C.

Na het sportieve deel kreeg de groep een inspirerende toespraak van Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C. Hij vertelde over het belang van de club voor de regio, de betrokkenheid van supporters en de samenwerking met Van de Klok. Vervolgens kreeg de groep een rondleiding door het stadion. 'Ouwe rot' Peer Küsters vertelde over de geschiedenis van de Bloedkuul, zoals het Goffertstadion in de volksmond genoemd wordt en liet de bijzondere plekjes in het stadion zien. Ook sportieve hoogtepunten in de clubgeschiedenis kwamen uiteraard aan bod, zoals de wedstrijd tegen Barcelona in 1983 en het Europese avontuur in 2008 en 2009. Na afloop stond er een buffet klaar in onze loge en werd de sportieve en geslaagde middag smakelijk afgesloten.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal