Succesvol event voorverkoop Vijverhof

18 juli 2023

Vijverhof beleefde donderdag een succesvol voorverkoop-event in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Geïnteresseerden en potentiële kopers waren in groten getale aanwezig en toonden veel belangstelling voor de woningen van Vijverhof.

Goed bezocht event in LIV

Het voorverkoop-event vond plaats in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen, waar de ruim 450 geïnteresseerden een preview kregen van de woningen in Vijverhof. Met een ligging te midden van de natuur van Berg en Dal en met tegelijkertijd Nijmegen dichtbij, heeft Vijverhof zich ontpopt als een aantrekkelijke woonbestemming.

Tijdens het event in LIV werden de bezoekers verwelkomd door een team vanuit LIV, de makelaar Hans Janssen en Van de Klok als ontwikkelaar, die klaarstonden om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over de woningtypen en de voorverkoop. Deze voorverkoop – die loopt t/m 23 juli 2023 – biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om de woning van hun voorkeur via een reserveringsovereenkomst exclusief te reserveren.

Start verkoop in september

"De enorme belangstelling en positieve reacties tijdens het voorverkoop-event overtroffen onze verwachtingen," aldus Joris de Smet, projectontwikkelaar bij Van de Klok. "Het bevestigt dat Vijverhof beantwoordt aan de woonwensen van mensen die op zoek zijn naar rust, duurzaamheid en een prachtige natuurrijke woonomgeving. We zijn verheugd over de grote belangstelling en kijken uit naar de volgende stappen in dit unieke project."

Begin september start de officiële verkoop van Vijverhof. Kandidaten die vanuit de voorverkoop een reservering op een woning hebben, zullen dan het eerste recht op aankoop hebben. Interesse in een woning in dit project? Bekijk dan de projectwebsite.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal