Van de Klok en horeca-exploitant Oos Yakkan geven ‘t Ketelhuis Lent nieuwe impuls

22 november 2016

Van de Klok heeft het Ketelhuis in Lent, dat zorgde voor de verwarming van de voormalige apparaten en gloeilampenfabriek van Philips, aangekocht.

Van vervallen ketelhuis naar sfeervol restaurant
Het vervallen Ketelhuis, gelegen in het hart van de nieuwe woonwijken in Lent, was voor veel bewoners de laatste jaren een doorn in het oog. Van de Klok is blij dat er voor dit unieke pand een horeca-exploitant is gevonden die van ‘t Ketelhuis weer een bruisend middelpunt wilt maken. ‘t Ketelhuis wordt een sfeervol restaurant met een ontbijt-, lunch- en avondmenu in een markant, industrieel pand. Mits alle procedures zijn doorlopen en de omgevingsvergunning voor de verbouwing wordt verleend, zal het vernieuwde Ketelhuis haar deuren in mei 2017 openen.

Aangezien ‘t Ketelhuis is gevestigd in een woonwijk, werkt de horeca-exploitant niet alleen aanbodgericht, maar ook vraaggericht. “We zijn benieuwd waar de wijk behoefte aan heeft. Daarom richten we ook een ‘Ons Ketelhuis Team’ op, bestaande uit bewoners/professionals uit de buurt en regio. Samen met dit team gaan we de activiteiten in ’t Ketelhuis verder invullen”, aldus de horecaexploitant dhr. Oos Yakkan.

Aanwinst voor Lent door monumentale karakter
Ton van de Klok (directeur Van de Klok) is blij met de ontwikkelingen. “’t Ketelhuis is door haar monumentale karakter een echte aanwinst voor de Waalsprong. Ik ben ervan overtuigd dat de heer Yakkan, zeker door zijn betrokkenheid met de bewoners, een succesvol horecaconcept gaat realiseren.

N1 maakt een leuke reportage over de Oosterhoutse ondernemer Oos Yakkan. Bekijk de reportage hier.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal