Wethouder Arianne Hollander en Stefan van Duijnhoven (directeur van KlokGroep Wonen) op de plek waar het straks allemaal moet gaan gebeuren.

Van de Klok gaat bouwen op eiland F in Veenendaal-Oost

22 februari 2017

In Veenendaal-Oost wordt na Buurstede Veenderij ontwikkeld. Veenderij, krijgt met zijn watergangen en eilanden, een heel eigen gezicht. De eerste drie eilanden worden dit jaar bouwrijp gemaakt. De gemeente Veenendaal ontwikkelt hier eiland F, de middelste van de drie eilanden. Naast 31 bouwkavels en een CPO- project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) is hier ook een tender uitgezet. Deze is gewonnen door Van de Klok.

Het plan van Van de Klok staat voor 38 woningen, die gebouwd worden op de westzijde van het eiland. Deze zijn verdeeld in 14 tweekappers, 1 vrijstaande woning, 10 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. De woningen voldoen aan de energieneutraal-ambities van de gemeente Veenendaal en gaan naar verwachting zelf energie opleveren.

Nieuwbouwbeurs
Op de foto ziet u een sfeerimpressie van de woningen. Voor meer informatie over deze woningen bent u van harte welkom op de Nieuwbouwbeurs die op vrijdag 17 (18-21 uur) en zaterdag 18 (11-16 uur) maart. De beurs wordt gehouden in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1. Tijdens de beurs is ook informatie over het CPO Project en andere projecten in Veenderij te verkrijgen.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal