Van de Klok is verhuisd!

2 december 2016

Vrijdag 2 december is Van de Klok na bijna 95 jaar vanuit Druten verhuisd naar een bijzonder nieuw pand in Nijmegen, dat gebouwd is met het oog op de toekomst. Ook alle divisies die gehuisvest waren aan de Energieweg in Nijmegen zijn verhuisd naar deze nieuwe locatie.

Een sterk merk, met een helder verhaal
De verhuizing was het juiste moment om onze organisatie- en communicatiestructuur te optimaliseren. De laatste jaren kwamen er steeds meer werkmaatschappijen bij en werden een aantal bouw- en ontwikkelactiviteiten samengevoegd. Hierdoor werden onze processen geoptimaliseerd, maar onze organisatiestructuur minder overzichtelijk. Omdat alle Nijmeegse en Drutense werkmaatschappijen nu samen optrekken vanuit één locatie, treden we vanuit Nijmegen nog maar met één - vertrouwde - naam naar buiten: Van de Klok.

Van de Klok is sinds de verhuizing de naam van de organisatie die (samen met haar co-makers) het gehele ontwikkel- en realisatietraject verzorgt; van initiatieffase tot en met het vastgoedbeheer.


Divisies zorgen voor structuur
Juridisch zijn de werkmaatschappijen KlokBouwOntwikkeling, KlokWonen, KlokMilieu, KlokTotaalonderhoud, KlokService& Beheer en KlokMaterieel ongewijzigd, maar hun namen verdwijnen binnenkort uit het straatbeeld. In onze communicatie zijn het nu divisies binnen Van de Klok.


Novaform Vastgoedontwikkelaars
De naam Novaform Vastgoedontwikkelaars is niet veranderd, maar ook zij zijn recentelijk verhuisd naar een modern kantorencomplex op het Flight Forum in Eindhoven.


KlokGroep
We treden dus nog maar met twee (merk)namen naar buiten: Van de Klok en Novaform. De kennis en kracht van Van de Klok en Novaform zijn gebundeld in KlokGroep, waarin onder meer de afdelingen Financiën, Marketing en Communicatie, ICT en Juridische Zaken zijn opgenomen. KlokGroep opereert net als Van de Klok vanuit de nieuwe locatie in Nijmegen.


U bent van harte welkom
Aan de voorzijde van ons nieuwe pand realiseren we momenteel met een aantal partners het LIV Inspiratieplein, een innovatieve showroom van 3.100 m2 met vier modelhuizen op ware grootte. De deuren van LIV zullen komend jaar pas open gaan, maar we ontvangen u nu al graag in ons nieuwe kantoor aan de Kanaalstraat 200 te Nijmegen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)88 024 91 00.

bekijk hier

Tot ziens in ons nieuwe kantoor.


Nieuwe adresgegevens Van de Klok
Kanaalstraat 200
6541 XN Nijmegen
Postbus 40018
6504 AA Nijmegen
Tel +31 (0)88 024 91 00

info@klokgroep.nl
www.klokgroep.nl

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal