N.E.C. directeur Wilco van Schaik en Harold van Rooijen (algemeen directeur KlokGroep) ondertekenen het tweejarige contract

Van de Klok nieuwe hoofdsponsor N.E.C.

Van de Klok is per 1 juli de nieuwe hoofdsponsor van N.E.C. Onze naam prijkt de komende twee seizoenen met veel trots op de voorzijde van het N.E.C.-shirt. Vanmiddag ontving algemeen directeur Harold van Rooijen op symbolische wijze het shirt uit handen van voormalig hoofdsponsor De Klok Logistics.

Toonaangevend voor de uitstraling van Nijmegen

Algemeen directeur van N.E.C., Wilco van Schaik, is enorm trots op de overeenkomst: “Van de Klok is een écht Nijmeegs familiebedrijf met een zeer vooruitstrevende visie op het gebied van werken en wonen. Ton van de Klok is vorig jaar niet voor niets Nijmeegs ondernemer van het jaar geworden. Door de bouwprojecten in onze stad, zoals Doornroosje, Dobbelman en Koningsdaal, zijn ze toonaangevend voor de hedendaagse uitstraling van Nijmegen. Aan de vooravond van het derde achtereenvolgende jaar eerste divisie is het geen makkelijke periode voor een hoofdsponsor om in te stappen. Als club moeten we diverse uitdagende keuzes maken. Dit vraagt om veel geloof en vertrouwen. Daarom ben ik enorm trots dat we zo vroeg in het seizoen al overeenstemming hebben bereikt met deze mooie partner. We hebben samen een plan ontwikkeld om de komende jaren onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te onderstrepen en Nijmegen nog meer in beweging te krijgen. Ik weet zeker dat er nog hele mooie jaren voor ons liggen”.

Streven naar groei, ook op het gebied van maatschappelijke en sociale ontwikkeling

Harold van Rooijen, algemeen directeur van Van de Klok: “Wij zijn zeer enthousiast en vereerd dat wij de nieuwe hoofdsponsor zijn van N.E.C. Het is een ambitieuze club, die goed past bij onze organisatie. Nijmegen heeft ons veel gebracht de laatste jaren en er staan nog verschillende mooie projecten op stapel. Onze naam zal ook de komende jaren volop aanwezig zijn in het Nijmeegse straatbeeld. Door ons de komende twee jaar te verbinden met N.E.C. geven we ook iets terug aan de regio, tonen we onze betrokkenheid bij Nijmegen en hebben we de mogelijkheid om samen met N.E.C. op te trekken bij maatschappelijke projecten. Wij dragen daar graag een steentje aan bij en bouwen graag samen met N.E.C. aan een mooie toekomst”.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal