vlnr: Mark Hendriks (voorzitter KWF Nijmegen), Niek Gerritsen (KlokGroep) en Martijn Kerkman (collectecoördinator KWF Nijmegen)

Van de Klok steunt KWF door schenking van nieuwe telmachines

19 december 2018

Mark Hendriks en Martijn Kerkman, bestuursleden KWF afdeling Nijmegen, hebben op dinsdag 18 december uit handen van Niek Gerritsen, adjunct directeur Bouw & Ontwikkeling van Van de Klok, drie gloednieuwe telmachines in ontvangst genomen.

Van de Klok kwam ter ore dat de oude telmachines, die gebruikt worden voor de collectetellingen van KWF Nijmegen, hoognodig vervangen moesten worden. “Denk hierbij aan de KWF-collecte in iedere 1e volle week van september. Ook de studentencollecte is een jaarlijks terugkomend moment”, aldus de collectecoördinator Martijn Kerkman.

Mark en Martijn zijn erg blij met de telmachines. “Hier kunnen we voorlopig weer mee vooruit, en kunnen we onze tijd binnen het bestuur optimaal benutten. Dit doen we door onder andere het werven van nieuwe vrijwilligers en het opzetten van acties. We blijven hard op zoek naar vrijwilligers; diverse vacatures zijn beschikbaar”, zegt Mark Hendriks.

KWF Nijmegen geeft lokaal invulling aan de missie van KWF Kankerbestrijding door het verbinden en mensen samen te brengen. Vele duizenden mensen zetten zich actief in voor de strijd tegen kanker. Samen met KWF Kankerbestrijding investeren zij in het leven.

Draagt u de KWF ook een warm hart toe, dan gaat Mark Hendriks als voorzitter van de afdeling Nijmegen graag met u in gesprek. Kijk voor meer informatie over KWF Nijmegen op de website.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal