Van de Klok voor ING aan de slag met het ING Paviljoen-concept

11 januari 2023

Dat wij bij ING inmiddels ‘kind aan huis’ zijn als het gaat om het transformeren van bankfilialen naar ING Huizen en Advieshuizen volgens het ING-concept, is geen nieuws meer. Het is wél nieuw(s) dat wij voor ING het afgelopen jaar het duurzame en kostenbewuste Paviljoen-concept op 12 locaties in Nederland hebben uitgevoerd.

Snelle doorlooptijd

In 2 weken transformeren we de complete oude ruimte met zoveel mogelijk behoud van de bestaande situatie en geven we tegelijkertijd invulling aan het ING-Huis-programma.

Ook met dit concept wordt aangesloten op het nieuwe programma als het gaat om het bedienen van de klant met als centraal punt en eyecatcher het zogenaamde Paviljoen. Een interieurstuk dat ruimte biedt als wachtruimte, gesprek- en adviesplek én qua 'look and feel' naadloos aansluit.

Om duurzaamheid te waarborgen hergebruiken we de materialen, passen we de verlichting aan naar energiezuinige verlichting en vervangen we diverse installaties die minder energie gebruiken. Tegelijkertijd voeren we ook bouwkundig onderhoud uit aan de panden. Na deze 2 weken leveren we het paviljoen turn-key op zodat de volgende dag iedereen in een duurzame ruimte fris aan de slag kan.

23 locaties in Nederland

In totaal zijn 23 locaties in Nederland door ING in samenwerking met CBRE, het grootste vastgoedadviesbureau wereldwijd, getransformeerd naar paviljoens. Hurks pakte in 2022 elf locaties aan voor ING. De synergie tussen Hurks en Van de Klok – beide familiebedrijven - zal ING door de open communicatie en de passie voor het ambacht zijn opgemerkt; die is voelbaar op de werkvloer en dat zie je terug in het werk.

Wil je meer weten over deze of andere transformatieconcepten? Drink eens een kop koffie met Bas van Gompel, directeur Van de Klok Totaalonderhoud.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal