Kees de Haan, commercieel directeur Viessman en Léon ten Dam, concept- en innovatiemanager KlokGroep

Viessmann en Van de Klok gaan samenwerken

Vorige week hebben Viesmann Nederland en Van de Klok een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Met deze ondertekening spreken beide partijen het vertrouwen naar elkaar uit om in toekomstige (grondgebonden) woningbouwprojecten samen op te trekken. Het eerste project waar de warmtepompen van Viessmann worden geplaatst is Parklanen Rosmalen en bestaat uit 66 woningen.

Léon ten Dam, concept- en innovatiemanager bij Van de Klok: “Voor onze grondgebonden woningen zochten we een stille kwaliteitswarmtepomp met voldoende warmwatercapaciteit en een mooi design, Viessmann voldoet aan deze vraag. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Van de Klok is net als Viessmann een familiebedrijf en dat merk je."

Als familiebedrijf zit het in ons DNA om bezig te zijn met volgende generaties. We geloven beide in de meerwaarde van samenwerken, waarbij kwaliteit voorop staat.

Aldus Kees de Haan, commercieel directeur van Viessmann Nederland.


Demo-opstelling en training wooncoaches

De voorbereidingen op de samenwerking zijn al een tijd geleden begonnen. Woonbelevingscentrum LIV - waar consumenten begeleid worden tijdens het koopproces van een nieuwbouwwoning - is uitgerust met een demo-opstelling van de warmtepomp. “Op deze manier zien de kopers hoe de warmtepomp eruitziet en horen ze de hoeveelheid geluid die hij produceert. Ook heeft Viessmann Nederland de wooncoaches een training gegeven, zodat zij de toekomstige bewoners goed kunnen informeren”, aldus Kees de Haan.


Diverse projecten

In verschillende woningbouwprojecten levert Viessmann de lucht/water-warmtepomp Vitocal 200 of Vitocal 222. De eerste warmtepompen zijn al geleverd voor het project Parklanen in Rosmalen. Hier worden in totaal 66 woningen gerealiseerd, waaronder rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. In de tweede helft van dit jaar staan ook projecten in Dodewaard, Giesbeek en Velddriel op de planning.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal