Lingedijk, Tiel
Lingedijk, Tiel
Hof van Nijmegen
Hof van Nijmegen
Hofgaerde, Houten
Hofgaerde, Houten
Tooropstraat, Nijmegen
Tooropstraat, Nijmegen
Tooropstraat, Nijmegen

Wonivo, maatwerkoplossing die thuishoort op de Conceptenboulevard

25 mei 2022

In het ontwikkelen en realiseren van conceptwoningen zijn we niet uniek: bijna alle grote bouwondernemingen werken met bouwconcepten om woningen betaalbaar en efficiënt te kunnen realiseren. Wat Van de Klok hierin onderscheidend maakt, is dat we alle doelgroepen van corporaties kunnen bedienen door de combinatie van onze verschillende woningconcepten. Daarbij is er voor de opdrachtgever maar een contactpersoon voor alle concepten.

Woningbouwconcept

Zoals gezegd: we zijn niet de enige partij met een woningbouwconcept. Maar hoe kunnen onze concepten nu vergeleken worden met die van andere aanbieders? Waar zit het onderscheid in betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid? Daar is een oplossing voor: De Woonstandaard.

Inmiddels is deze Woonstandaard bij veel woningcorporaties en beleggers geïntegreerd en weet men de basiseisen per product-markt-combinatie goed te vinden via de website van de Conceptenboulevard; de site waar de conceptaanbieder hun ‘waar’ toont.

Niet alleen enkele van onze grondgebonden Basehomewoningen zijn bij Van de Klok beschikbaar gesteld op deze site, ook de gestapelde bouw (appartementen) is hierop terug te vinden als Wonivo. Dé maatwerkoplossing met vaste bouwstenen en over het algemeen ingezet voor 1- en 2-persoonshuishoudens, genaamd PMC 6 en PMC 7.

De kracht van Wonivo zit met name in het ontwikkel- en realisatietraject. Wonivo is een bouwconcept dat samen met een aantal vaste comakers, corporaties en vastgoedbeleggers is ontwikkeld. Dit betekent dat iedereen zijn specifieke expertise heeft ingebracht en alle processen zijn ‘fijngeslepen’. Het eerste Wonivo-project realiseerde wij in opdracht van woningbouwcorporatie Woonwaarts aan de Tooropstraat in Nijmegen Onlangs is voor Woonwaarts het tweede project opgeleverd in het project Hof van Nijmegen. Op dit moment werken wij aan ons vierde Wonivo-project Hofgaerde in Houten.

Is je interesse gewekt om eens aan tafel te gaan over ons Wonivo-concept? Neem contact op met Stefan van Duijnhoven, directeur Van de Klok Wonen en drink vrijblijvend een bak koffie met elkaar.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal