Woonbelevingscentrum LIV is open!

7 september 2017

Op symbolische wijze namen team LIV, vertegenwoordigers van de vier participerende organisaties en overige betrokkenen op 1 september het splinternieuwe pand in gebruik.

Na een maandenlange periode van voorbereiding en ontwikkeling opende woonbelevingscentrum LIV op 1 september voor het eerste haar deuren en werd op symbolische wijze het pand in gebruik genomen. Het team van LIV heeft het pand in gebruik genomen en sindsdien ontvangen we (op afspraak) de eerste kopers. Een fantastisch moment!

Het idee voor LIV ontstond enkele jaren geleden bij Van de Klok: "Door krachten te bundelen en alle partijen onder één dak samen te brengen, zijn we langer én dichter bij onze klanten betrokken. Toen we intern overtuigd waren van het concept, zijn we er partners bij gaan zoeken. Nu - enkele jaren later - staat er een fantastisch concept waar we heel erg trots op zijn", aldus Ton van de Klok.

Unieke samenwerking
Het LIV-concept is uniek in Nederland. Op 3.000 m2 vindt een samensmelting plaats van wonen en bouwen, waarin begeleiding én inspiratie van de klant centraal staat. De initiatiefnemers van LIV zijn bouwbedrijven Van de Klok (Nijmegen), Trebbe Wonen (Enschede) en retailers Eigenhuis Groep (Nijkerk) en Van der Sluis Technische Bedrijven (Genemuiden). In LIV nemen zij gezamenlijk de consument aan de hand en begeleiden haar tijdens het hele traject: van aankoop tot wonen en daarna. Niet eerder werkten bouwbedrijven en retailers op een dergelijke manier samen.

LIV: beleef je nieuwbouwwoning
De eerste klanten van LIV bestaan uit kopers van nieuwbouwprojecten in Nijmegen en omgeving. Van de keuze voor een woninguitbouw en financieringsadvies voor de nieuwbouwwoning, tot raamdecoratie op de zolderverdieping en ideeën voor de inrichting van het huis; bij LIV kunnen zij terecht voor al hun woonkeuzes in de breedste zin van het woord. Vier huizen op ware grootte, in verschillende woonstijlen, vormen het hart van LIV. Hier komt wooninspiratie tot leven en kunnen zij hun wensen concreet zien worden.

Bezoek op afspraak
Mensen die geïnteresseerd zijn in een nieuwbouwwoning en graag advies krijgen bij LIV, worden van harte uitgenodigd om een afspraak te maken via de website van woonbelevingscentrum LIV. Bekijk de website op www.livwonen.nl

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal