Beekstraat Arnhem
Beekstraat Arnhem
Beekstraat Arnhem
Beekstraat Arnhem
Beekstraat Arnhem
Beekstraat Arnhem

Beekstraat, Arnhem

ReferentieBinnenstedelijkSloopNieuwbouw
40 appartementen

Aan de rand van het centrum van Arnhem zijn een voormalige beddenspeciaalzaak en een Thais afhaalrestaurant gesloopt. Op deze locatie hebben Van de Klok Bouw & Ontwikkeling 40 nieuwbouwappartementen gerealiseerd voor de verhuur in opdracht van onze opdrachtgever.

In een later stadium is de herbouw van Beekstraat 74 aan deze opdracht toegevoegd nadat deze niet gespaard kon blijven tijdens de sloop van de andere panden.

Het complex bestaat uit 40 vrije sector huurappartementen aan de Beekstraat en hoek Kromme Elleboogsteeg. 16 appartementen zijn voorzien van een individuele berging. De resterende appartementen hebben het gebruik van een gemeenschappelijke fietsenberging. Alle appartementen zijn voorzien van een individueel balkon / loggia of een Frans balkon. Tevens heeft men de beschikking over een gemeenschappelijke binnentuin die functioneel is aangelegd en is voorzien van de nodige beplanting.

De appartementen zijn voorzien van kunststof kozijnen met triple glas. Het verwarmen gaat via de stadsverwarming. Ten behoeve van het comfort zijn de appartemenaten tevens voorzien van Jaga radiatoren.

;
Architect
De Jong Architecten
Constructeur
Bartels
Realisatie
Van de Klok Bouw & Ontwikkeling
Oplevering
medio september 2019