De Groen, Bergharen
De Groen, Bergharen
De Groen, Bergharen
De Groen, Bergharen
De Groen, Bergharen
De Groen, Bergharen

De Groen, Bergharen

ReferentieBinnenstedelijkBasehomeGebiedsontwikkeling
32 woningen

Wonen in het project De Groen staat voor een gevoel van vrijheid in combinatie met al het eigentijds comfort. De locatie past als één geheel binnen de kern Bergharen. Bergharen staat bekend om de vele groene buitengebieden en hechte en gezellige dorpskern. In dit nieuwste inbreidingsplan zijn 32 woningen verrezen. De locatie heeft een gevarieerd aanbod van woningen, te weten: vrijstaande woningen, twee-onder-een kap woningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen.

Samen met de omgeving

Het project is binnenstedelijke herontwikkeling van Van de Klok en OGM van den Bosch, en welke gerealiseerd is door Van de Klok. Het project is vanwege haar omgeving in nauw overleg met de gemeente Wijchen, direct omwonenden en de dorpsraad van de kern Bergharen tot stand gekomen. Het project is in 2009 naar volle tevredenheid van kopers en alle betrokkenen opgeleverd.

De interactieve informatieavonden voor de direct omwonenden en de dorpsraad van de kern Bergharen werden druk bezocht. Dit was fijn voor de ontwikkelaars want zo kregen ze duidelijkheid over wat er leeft in de gemeenschap. Voor de omgeving werd er veel duidelijkheid verschaft waardoor vragen werden beantwoord of verkeerde beeldvorming gevormd naar de juiste. Met de dorpsraad en de gemeente is er vervolgens in onderling overleg samen opgetrokken voor de ontwikkeling van het plan.

;
Architect
JongZeeuw Architecten
Directievoerder
Van de Klok Wonen
Realisatie
Van de Klok Wonen
Oplevering
Q3 2009