De Ooijse Graaf, Ooij
De Ooijse Graaf, Ooij
De Ooijse Graaf, Ooij
De Ooijse Graaf, Ooij
De Ooijse Graaf, Ooij
De Ooijse Graaf, Ooij
De Ooijse Graaf, Ooij
De Ooijse Graaf, Ooij
De Ooijse Graaf, Ooij
De Ooijse Graaf, Ooij
De Ooijse Graaf, Ooij

De Ooijse Graaf, Ooij

ReferentieOverige locatieBasehomeGebiedsontwikkeling
11 rij- en hoekwoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen

Aan de rand van Ooij, midden in de prachtige Ooijpolder wordt nieuwbouwwijk De Ooijse Graaf gerealiseerd. In deze schitterende nieuwe woonwijk worden talrijke nieuwe woningen gerealiseerd.
De Ooijse Graaf wordt een mooie locatie om te wonen omdat alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen binnen handbereik is.

De Ooijse Graaf

Plezierig en comfortabel wonen is meer dan alleen een nieuwbouw huis. Om lekker te kunnen wonen en u thuis te kunnen voelen moet alles kloppen. De woning, de omgeving, maar ook het comfort, de ruimten en uiteraard de woonlasten evenals de lage energiekosten. Het zijn stuk voor stuk onderwerpen die om aandacht vragen. In nieuwbouwplan De Ooijse Graaf te Ooij is met deze aspecten rekening gehouden. Het resultaat is een nieuwe woonomgeving met schitterende nieuwbouw huizen waarin u zich gegarandeerd thuis zult voelen. Welkom in de Ooijse Graaf.

Houdt u van natuur, dan is Ooij de perfecte keuze. Uitgestrekte velden, kronkelende dijken, moerasgebied en pittoresk ogende waterpartijen kenmerken het afwisselende landschap. Struinen langs de rivieren, door het prachtige groene landschap van De Gelderse Poort. Genieten van de Flora en Fauna; van de rust en de ruimte. Vanuit de poldier ziet u de bossen van Ubbergen op de uit de ijstijd daterende stuwwal die bestaat uit acht heuvels met tot de verbeelding sprekende namen als de Boterberg, Ravenberg, Sterrenberg en Duivelsberg. En dat allemaal op 5 minuten afstand vanuit het centrum van Nijmegen.

Ooij is een klein dorpje gelegen in het hart van de Gelderse Poort, in de Ooijpolder vlakbij de bruisende stad Nijmegen. Het behoort samen met Kekerdom, Leuth, Beek en Ubbergen tot de Gemeente Ubbergen, dat in 2007 is uitgeroepen tot de groenste gemeente van Nederland. Ooij staat bekend om haar schitterende natuur. Het in Ooij gelegen hotel-restaurant “Oortjes-hekken” was jarenlang de thuishaven voor de uitzendingen van Midas Dekkers.

;
Architect
JongZeeuw Architecten
Constructeur
Triops Advies
Directievoerder
Van de Klok Wonen
Realisatie
Bouwbedrijf Van der Maazen