De Twee Hofdames
De Twee Hofdames
De Twee Hofdames
De Twee Hofdames
De Twee Hofdames
De Twee Hofdames
De Twee Hofdames
De Twee Hofdames

De Twee Hofdames - fase 2, Veenendaal

ReferentieUitleggebiedBasehomeGebiedsontwikkeling
12 tweekappers en 13 rij- en hoekwoningen

De Twee Hofdames maakt binnen Buurtstede deel uit van deelplan De Hoven. Een prachtig plan aan de zuidzijde van De Hoven met een mooie variatie in woningtypen, gedraaide kappen en het gebruik van verschillende kleuren metselwerk. De hoeken van de rijwoningen worden gemarkeerd door woningen met een afwijkende gevel welke gedeeltelijk wordt voorzien van keimwerk. De woningen van De Twee Hofdames zijn met oog voor detail vormgegeven en afgewerkt. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. En dit alles met een knipoog naar de jaren '30 architectuur.

Veenendaal-Oost is de nieuwe woonlocatie van Veenendaal. Een bijzonder goed doordachte en afwisselende woonwijk, waar u kunt wonen zoals u dat wilt. In het landschap, in een gezellige straat of in een geborgen hof. De Twee Hofdames past precies in dit plaatje en wordt zeker een van de mooiste plekjes van Veenendaal-Oost.

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats voor ondernemers en kinderen. Veenendaal kent veel voorzieningen: een compleet centrum met meer dan 300 winkels, goed onderwijs en een bloeiend cultureel leven. Er worden naast de vele voorzieningen in de omgeving ook in de wijk zelf voorzieningen gerealiseerd zoals scholen, sportvoorzieningen, een huisarts en een apotheek. Tevens komt er een breed aanbod van winkels in de wijk Buurtstede waar De Twee Hofdames deel van uitmaakt. Kortom: het is genieten in Veenendaal-Oost.

Veenendaal is centraal in Nederland gelegen op de lijn Utrecht-Arnhem. Veenendaal-Oost is een nieuwe uitbreidingswijk in het oosten van Veenendaal. Door de heldere verkeersstructuur in de wijk is de bereikbaarheid van de wijk uitzonderlijk goed. Via de hoofdontsluitingsweg die vanuit de wijk naar de rotonde loopt, bereikt u binnen enkele minuten de A12 of de A30 richting Utrecht, Arnhem of Barneveld. Veenendaal heeft maar liefst 3 treinstations en de nieuwe busverbinding maakt een directe verbinding.

;
Architect
JongZeeuw Architecten
Constructeur
Triops
Directievoerder
Van de Klok Wonen
Realisatie
Van de Klok Wonen
Oplevering
Q4 2015