Groote Dirigent, Rosmalen
Groote Dirigent, Rosmalen
Groote Dirigent, Rosmalen
Groote Dirigent, Rosmalen
Groote Dirigent, Rosmalen
Groote Dirigent, Rosmalen
Groote Dirigent, Rosmalen
Groote Dirigent, Rosmalen

Groote Dirigent, Rosmalen

ReferentieUitleggebiedBasehomeGebiedsontwikkeling
2 vrijstaande woningen en 24 twee-onder-een-kapwoningen

De Groote Wielen is onderverdeeld in zes woonbuurten, een groene sportzone en een bedrijvenpark aan de zuidzijde van de wijk. De drie woonbuurten De Hoven, Broekland en De Lanen hebben een tuinstedelijk karakter, wat betekent dat ze ruim zijn opgezet en veel groen bieden. De Groote Dirigent is een onderdeel van De Hoven.

De Hoven kenmerkt zich door een min of meer besloten karakter met afwisselende, fraaie woonhofjes die variëren in grootte. Dit alles is gecombineerd met veel groen en water. Door de grote verscheidenheid hebben zowel de grotere hoven als kleine hofjes allen een eigen identiteit, wat de buurt versterkt. Door het besloten karakter is De Hoven een wijk bij uitstek om de kinderen veilig en in alle vrijheid op te kunnen laten groeien.

Rust en ruimte, dat is het eerste wat je opvalt als je De Hoven bezoekt. Spelende kinderen, mooie grote (speel)velden tussen de huizen en vele speeltuintjes binnen ieder hof. Ook is er een gedegen fiets- en wandelpaden netwerk en is het ronduit genieten rondom De Groote Wielenplas. Aan deze plas wordt het de komende jaren alleen nog maar beter toeven; er zijn diverse voorzieningen gepland zoals onder andere het nieuwe winkelcentrum en diverse horecagelegenheden. Het tijdelijke winkelcentrum is gesitueerd direct naast De Hoven, dus uw dagelijkse boodschappen kunt u gewoon lopend doen!

Over de gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch kunnen we kort zijn; of u nu houdt van uitgebreid winkelen, een koud glas bier op een van de vele terrasjes, naar het theater of een museum gaan, of weer eens een nieuw restaurant ontdekken? De Bossche binnenstad heeft het allemaal! En u fietst er vanaf De Hoven binnen afzienbare tijd naar toe, of u neemt de auto en parkeert in een van de vele parkeervoorzieningen die de binnenstad te bieden heeft. De pittoreske Bossche binnenstad ligt namelijk op nog geen 10 autominuten van uw nieuwe woning. Vervelen is er dus niet bij!

;
Architect
Schippers Architecten
Constructeur
Triops Advies
Directievoerder
KlokWonen
Realisatie
Van de Klok Wonen / Van den Bosch Onroerend Goed
Oplevering
Q1 2016