Residentie Taalstraat, Vught
Residentie Taalstraat, Vught
Residentie Taalstraat, Vught
Residentie Taalstraat, Vught
Residentie Taalstraat, Vught
Residentie Taalstraat, Vught
Residentie Taalstraat, Vught
Residentie Taalstraat, Vught

Residentie Taalstraat, Vught

ReferentieBinnenstedelijkNieuwbouw
2 vrijstaande herenhuizen - 9 patiobungalows

Aan één van de oudste straten van Vught heeft Novaform Vastgoedontwikkelaars twee vrijstaande herenhuizen onder klassieke architectuur en 9 luxueuze patiobungalows ontwikkeld.

Op deze unieke locatie, tussen klassieke herenhuizen in de Taalstraat is het vanzelfsprekend dat de woningen een hoogwaardig afwerkingsniveau hebben. Residentie Taalstraat is gebouwd nabij het centrum, tegenover landgoed Zionsburg. Het project onderscheidt zich door de grote vrijheid in mogelijkheden. Kopers konden samen met de architect de woning naar wens aanpassen.

Een weldoordacht, goed uitgewerkt en fraai vormgegeven plan

Een ruime locatie, pal tegenover het roemruchte landgoed Zionsburg, met landgoed Sophiasburg als achterbuur en het gezellige Vughtse winkelhart om de hoek.

Over Residentie Taalstraat is goed nagedacht. Het plan is tot stand gekomen in samenspraak met een aantal inwoners van Vught. Dit heeft geresulteerd in een weldoordacht, goed uitgewerkt en fraai vormgegeven plan, waarbij de nieuwe woningen, voor wat betreft schaal en architectuur, perfect aansluiten op de bestaande bebouwing van de Taalstraat en naadloos aansluiten bij de wensen van de nieuwe bewoners. Direct aan de Taalstraat zijn daarom twee vrijstaande herenhuizen en in het hofje daarachter 9 royale patiowoningen gekomen.

De architect vertelt: ”Bij het ontwerp heb ik mij laten inspireren door de bestaande huizen uit het begin van de vorige eeuw”, aldus Sietse Visser. Er zijn woningen met een klassieke architectuur en met fraaie details gebouwd die alleen maar mooier worden als de tijd er overheen gaat. De woningen hadden een efficiënte plattegrond, die veel ruimte overliet voor individuele wensen.

De Bossche binnenstad is op een steenworp afstand. Vught biedt het beste van alle werelden; een prachtige, historische omgeving en veel natuurschoon, zoals de Vughste Heide en natuurbad de IJzeren Vrouw.

;
Architect
Visser & Bouwman Architecten
Constructeur
Goudstikker - De Vries
Directievoerder
Novaform Vastgoedontwikkelaars
Realisatie
Van de Klok Bouw & Ontwikkeling
Oplevering
maart 2015