Stederijck, Zevenaar
Stederijck, Zevenaar
Stederijck, Zevenaar
Stederijck, Zevenaar
Stederijck, Zevenaar
Stederijck, Zevenaar
Stederijck, Zevenaar

Stederijck, Zevenaar

ReferentieOverige locatieBasehomeNieuwbouw
36 nieuwbouwwoningen

Groot Holthuizen is een nieuwe wijk aan de oostkant van de stad Zevenaar. Deze wijk verenigt het beste van twee werelden. Hier kun je wonen in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadse gemakken van Zevenaar. De groene omgeving en het historische landschap zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij het ontwerp van de nieuwbouwwijk waar Van de Klok inmiddels alle woningen van Stederijck II heeft verkocht.

Deze ontwikkeling is één van de laatste ontwikkelingen in De Stede, het derde buurtschap in de Zevenaarse nieuwbouwwijk Groot Holthuizen. De populaire woonwijk heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een mooie, groene woonomgeving aan de rand van Zevenaar. Het naastgelegen Stederijck I, met zowel vrijstaande villa's als rijwoningen, heeft Van de Klok ook ontwikkeld en gebouwd. Deze woningen zijn inmiddels opgeleverd. Het project Stederijck II bevindt zich aan de rand van de wijk en ten zuidoosten hiervan zal niet meer worden gebouwd. Deze woningen blijven vrij gelegen.

Het eerste nieuwbouwplan Stederijck I bestond uit 28 nieuwbouwwoningen, waarvan 24 rij- en hoekwoningen. De overige 4 woningen waren vrijstaande woningen, waarvan 2 direct aan het water liggen. Alle woningen hebben een bijzonder fraaie architectuur. De woningen uit het eerste plan zijn inmiddels allemaal verkocht en opgeleverd. Tijd voor het volgende plan!

Het tweede nieuwbouwplan, ook wel Stederijck II genoemd is inmiddels opgeleverd en bestond uit 24 woningen waarvan 6 tweekappers en 18 rijwoningen.

;
Architect
MAAT Architecten
Realisatie
Van de Klok Wonen
Oplevering
Q1 2021